Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vysmiata Ivana Trump: Aha, čo dokážu bozky nového zajačika!

Ivana Trump v spoločnosti výrazne mladšieho muža. Zobraziť galériu (7)
Ivana Trump v spoločnosti výrazne mladšieho muža. (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Skvelá nálada a úsmev od ucha k uchu! To všetko bolo možné vyčítať z tváre Ivany Trump (62) na nedávnom spoločenskom podujatí. Vitálna šesťdesiatnička totiž do mesta lásky na Seine nedorazila sama, ale v spoločnosti neznámeho mladíka. A práve z jeho pozornosti sa tešila ako zamilovaná pubertiačka!

Stále na to má! O tom, že niekdajšia reprezentantka v lyžovaní do starého železa ešte zďaleka nepatrí, sa pokúšala presvedčiť na odovzdávaní cien Best Awards 2011 v metropole Francúzska. Ako to majú vo zvyku jej rovesníčky Madonna či Kirstie Alley, aj ona po svojom boku vyvetrala milenca, ktorý by jej pokojne mohol byť synom. To ju však pred paparazzmi vôbec netrápilo, práve naopak. Jeho bozky si užívala ako pojašená tínedžerka!

Nahodená v dlhej marhuľovej róbe Ivana už opäť pôsobila dojmom, že jej aktívny dôchodok výrazne prospieva. Ramená jej síce špatila ovisnutá koža, no inak predvádzala závideniahodnú formu. Sršala dobrou náladou a úsmevy rozdávala na všetky strany. Čudovať sa jej však nemožno. Veď pod pazuchou si ju viedol muž, ktorý vyzeral takmer o polovicu mladšie než známa blondínka.

Zaujímavosťou je, že vzťah s do očí bjúcim vekovým rozdielom sa u celebrít posúva do čoraz mladších ročníkov. Do klubu osamelých žien, ktoré v posteli uprednostňujú mladé mäsko, sa najnovšie zaradila len 42-ročná diva Jennifer Lopez. Tá svojho o 18 rokov mladšieho zajačika neskrýva ani pred malými dvojičkami. Ako netypická „rodina“ už majú za sebou dokonca aj prvú dovolenku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu