Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sheenova ex bez podprsenky: Prsia jej pridŕžali vlastné deti!

Brooke Mueller si vyrazila naostro, pomocnú ruku ochotne ponúkli jej dvojičky. Zobraziť galériu (8)
Brooke Mueller si vyrazila naostro, pomocnú ruku ochotne ponúkli jej dvojičky. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Spodnú bielizeň nepotrebuje! Exmanželka Charlieho Sheena sa síce na veľkosť svojich vnád sťažovať nemôže, klasickú oporu im však nedopraje. Obdarená Brooke Mueller (34) v oblasti hrudníka očividne miluje slobodu. A jej chlapčenské dvojičky tiež!

Urobila si z nich svojských pomocníkov? Hoci Bob a Max majú už vyše dva a pol roka, na mamine poprsie nedajú dopustiť. Či už v súkromí alebo priamo na červenom koberci, známej herečke vždy radi podajú pomocnú ruku. Brooke Mueller si tak bez najmenších obáv môže do spoločnosti vyraziť aj naostro. Blonďavé ratolesti jej vnady na úteku ochotne pridržia!

O tom, že Brooke a jej dvojičky sú zohratý tím, svedčia zábery z nedávneho eventu. Blondínka svojich synáčikov nahodila do zhodných outfitov a sama sa upravila v ležérnom štýle. Až príliš. Blesky fotoaparátov totiž nakoniec odhaľovali viac, ako možno mala v úmysle. Keď sa blyslo, bolo vidieť všetko – aj presvitajúce bradavky!

Brooke Mueller
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď sa manželstvo Muellerovej a Sheena skončilo fiaskom poznačeným násilím, dvojica sa sobášila zrejme z lásky. Svoje „áno“ si prominentný párik povedal na konci mája 2008, ich prví potomkovia však prišli na svet až v marci nasledujúceho roka. Brooke tak jednoznačne otehotnela až po svadbe. Charlie si však takúto sexicu doma zrejme príliš nevážil. Herečka podala žiadosť o rozvod 10. novembra 2010 po tom, čo ju násilnícky manžel napadol v lyžiarskom stredisku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu