Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Škandál: Berlusconiho príbuzná ukázala nahý rozkrok!

Isabella Orsini šokovala obnaženým rozkrokom na červenom koberci. Zobraziť galériu (3)
Isabella Orsini šokovala obnaženým rozkrokom na červenom koberci. (Zdroj: isifa)

RÍM – Tomu sa hovorí poriadna hanba! Ak počas uplynulého víkendu niekto zúfalo túžil po pozornosti médií, rozhodne to bola sexi Talianka Isabella Orsini (36). Herečka, ktorá je zároveň krstnou dcérou premiéra Silvia Berlusconiho, šokovala svojou odvahou. Bez najmenšieho ostychu ukázala oholené ohanbie!

Žiadna nehoda! Hoci vykúkajúce intímne partie sa paparazzom väčšinou podarí zachytiť pri vystupovaní celebrít z auta, Isabella Orsini je celkom iný prípad. Na nedeľňajšom festivale vedecko-fantastických filmov totiž na náhodu nič neponechala. Nielenže si vyrazila naostro, ale hriešne vysokému rázporku ešte výdatne pomohla!

Aj keď sa na prvý pohľad zdalo, že plavovláska na kinematografické podujatie okrem sexepílu vniesla aj závan noblesy, opak sa stal pravdou. Odhalené nohy v dlhej asymetrickej róbe sa jej totiž zrejme málili. Neváhala preto a rázporok šiat rozhrnula na maximum. To, čo na fotografov a prítomných hostí vykuklo, však čakal iba málokto. Nohavičky to veru neboli!

Isabella Orsini šokovala obnaženým
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: isifa)

Aký dôvod na poburujúce gesto Isabella vlastne mala, zatiaľ nevedno. Isté však je, že pred svetom nestrápnila len svojho krstného otca, ale aj vlastného manžela. Pred dvoma rokmi si totiž vzala muža s nielen krkolomným menom, ale aj urodzeným pôvodom. Prince Edouard de Ligne de la Tremoille z jej obnaženej cudnosti zrejme veľkú radosť nemal!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu