Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozhádaní Rolling Stones: Kapela sa dostáva do pasce, tvrdí Jagger!

The Rolling Stones Zobraziť galériu (8)
The Rolling Stones (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Spevák Mick Jagger vyvrátil reči o tom, že by jeho kapela The Rolling Stones plánovala na budúci rok špeciálne podujatie pri príležitosti 50. výročia začiatku ich koncertovania. Ako frontman skupiny naznačil v rozhovore pre denník The Sun, je veľmi nepravdepodobné, že by sa členovia kapely po asi štyroch rokoch objavili opäť spoločne na jednom pódiu. Fanúšikom preto odkázal, aby sa na nejaký ich spoločný koncert radšej netešili.

Gitarista skupiny Keith Richards tento rok v súvislosti s 50. výročím ich úplne prvého koncertu, ktorý odohrali 12. júla 1962 v Londýne, naznačil, že "je niečo vo vetre". Jagger však na otázku, či je možné, že by sa nejaký výročný koncert uskutočnil, odpovedal: "Radšej sa netešte." Vzápätí doplnil: "Kapela sa dostáva do pasce. Keď začína ako bluesová kapela, akosi to tak navždy zostane."

Jagger nedávno vyhlásil, že ak The Rolling Stones budú budúci rok oslavovať svoje 50. výročie, Richardsa nepozvú. Muzikanti sa v zlom rozišli v roku 2010, keď vyšla Richardsova autobiografia Life. V knihe, ktorej sa už predalo niekoľko miliónov kusov, totiž vtipkoval na adresu veľkosti Jaggerovho mužstva. Tento týždeň vyhlásil, že oveľa lepšie ako v The Rolling Stones sa cíti v jeho novej kapele SuperHeavy, v ktorú okrem neho tvoria muzikanti Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart z Eurythmics, ako aj skladateľ AR Rahman. Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu