Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Oslnivé krásky z Benátok: Na festival dorazila hollywoodska noblesa!

Na otvorení Benátskeho filmového festivalu ohúrili hviezdy spoza veľkej mláky. Zobraziť galériu (6)
Na otvorení Benátskeho filmového festivalu ohúrili hviezdy spoza veľkej mláky. (Zdroj: SITA)

BENÁTKY – Elegancia a okázalý glamour! Aj v takom štýle sa nieslo otvorenie 68. ročníka medzinárodného filmového festivalu v meste gondol, do ktorého zavítala smotánka priamo z Hollywoodu. A to, čo (nielen) dámy predvádzali na červenom koberci, rozhodne stojí za pohľad. Pozrite, ako sa v prvý večer vyfintili!

 

 

 

Diane Kruger
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)
Medzi najočarujúcejšie krásky včerajšieho večera zaručene patrila Diane Kruger. Tá totiž siahla po náročnej róbe z kolekcie haute couture z dielne módneho domu Elie Saab. A urobila naozaj dobre. Nechala v nej vyniknúť svoju smotanovú pleť a zanechávala dojem, akoby do mesta na vode zavítala ozajstná princezná.
Cindy Crawford
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)
Závan sexepílu so sebou do Benátok priniesla bývalá topmodelka Cindy Crawford, ktorá zvolila červenú asymetrickú róbu na jedno rameno od Roberta Cavalliho. S červeným kobercom však rozhodne nesplynula, práve naopak. Žiarila oslnivou krásou!
Evan Rachel Wood
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)
Najväčšiu pozornosť zástupcov médií si na otvorení Benátskeho filmového festivalu užívala herečka Evan Rachel Wood. Tá objektívy fotografov zamestnávala zaujímavo riešenou bielou róbou módnej značky Alessandra Rich.
Marisa Tomei
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)
V o niečo ležérnejšom štýle spoza oceánu dorazila herecká hviezda Marisa Tomei. Jej horčicová kreácia značky Marios Schwab ponúkala nápaditú aplikáciu šperkov priamo do šiat.
George Clooney na otvorení
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)
Z úplne iného hľadiska paparazzov nemálo zaujal aj nestarnúci Casanova George Clooney. Bola to práve jeho snímka s názvom The ides of March, ktorá bola na festivale uvedená ako prvá. Americký herec preto nešetril úsmevmi, podpismi, grimasami a podobnými „opičkami“. Svoje minúty slávy si skrátka vychutnával na maximum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu