Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Seriálová Xena starne: Takto sa zmenila za 15 rokov!

Lucy Lawless pred 15 rokmi ako Xena a v súčasnosti Zobraziť galériu (8)
Lucy Lawless pred 15 rokmi ako Xena a v súčasnosti (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Nebojuje s príšerami, ale s vekom! Odkedy sa Lucy Lawless (43) po prvý raz objavila na obrazovkách ako neporaziteľná Xena, ubehlo už viac ako 15 rokov. Z legendy sa však za ten čas stala zrelá dáma. Ostré črty by ste na jej tvári dnes už hľadali márne!

Zoženštela? Havranie dlhé vlasy, našpúlené pery, spaľujúci pohľad modrých očí a predovšetkým výrazné lícne kosti – presne v takejto podobe sa Lucy alias Xena vryla do pamäti miliónov divákov po celom svete. Dnes však už mimo kamier pôsobí celkom iným dojmom. Je z nej elegantná štyridsiatka!

Svetlejší odtieň vlasov a zrejme aj nejaké to kilo navyše sa podpísalo na tom, že americká herečka má od svojej seriálovej hrdinky, ktorá ju preslávila, už pomerne ďaleko. No aj napriek tomu, že dlhé nohy a naprataný dekolt v súkromí nevystavuje, dôvod na rozpaky rozhodne nemá. S plynúcimi rokmi sa totiž vyrovnáva so cťou – bez plastík a s povestnou iskrou v modrých očiach.

Že predstaviteľke Xeny sebavedomie absolútne nechýba, dokazuje televízny seriál Spartakus. Herečka v ňom totiž bez ostychu laškuje viac nahá ako oblečená. Momentálne je síce jej postava Lukrécie v úzadí, do tuhého však údajne opäť pôjde už v januári. „Preseká a predriape si svoju cestu k určitému statusu,“ prezradila Lucy na margo scenára. A ako často sa bude pred kamerou vyzliekať? „Myslela som si, že po tom všetkom, čím si moja postava prešla, sexuálne scény pre mňa skončia. Bohužiaľ, nie.“ Očividne tak jej krivky do starého železa ešte zďaleka nepatria!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu