Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ohavný chlap s cigaretou: Ups, veď to je Lady Gaga!

Lady Gaga s imidžom chlapa Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga s imidžom chlapa

LOS ANGELES – Je zvrátená či len nepochopená? Podobná dilema už opäť vŕta v hlavách fanúšikov v súvislosti s americkou speváčkou Lady Gaga (25). Tá si totiž s výrazným líčením a šialenými kostýmami už nevystačí. Urobila zo seba nechutného chlapa!

Už nevie, čo so sebou? Hoci touto otázkou sa hudobná verejnosť v prípade Lady Gagy zaoberá často, tentoraz má na to naozaj zvláštny dôvod. Excentrická speváčka totiž potlačila v sebe akúkoľvek ženskosť a nechala sa zvečniť s imidžom opačného pohlavia. Pozrite, ako vyzerá jej mužské alter-ego, ktoré sama pomenovala Jo Calderone. Krásavec to veru nie je!

Zapálená cigareta v ústach, oblak dymu, sfetovaný pohľad a výbuch na hlave – takýto zjav v čiernobielej verzii „zdobí“ obálku Gaginho najnovšieho singlu You And I. A s výsledkom je hudobná hviezda zrejme nadmieru spokojná. Uverejnila ho totiž vo svojom profile v sieti Twitter s nasledovným komentárom: „Nikdy v láske nenájdete to, čo hľadáte, pokiaľ nemilujete samých seba.“ Či by sa však našiel niekto, kto by ju miloval v podobe chlapa, je naozaj otázne!

Spomínaný singel, ktorý pochádza z jej druhého štúdiového albumu Born This Way, by mal svetlo sveta uzrieť 23. augusta. Lady Gaga však svojim nasledovníkom na Twitteri prisľúbila, že hudobné video k nemu uvidia ako jej tisíci príspevok. A to bude zrejme veľmi skoro – doteraz sa totiž v tejto sociálnej sieti prejavila už 991 krát!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu