Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Múza Victoria Beckham: Opičí sa po nej plastiková tehuľka!

Alicia Douvall imituje tehotnú Victoriu Beckham (hore). Zobraziť galériu (5)
Alicia Douvall imituje tehotnú Victoriu Beckham (hore). (Zdroj: Facebook/Closer)

LOS ANGELES – Stala sa inšpiráciou a ani o tom nevedela! Aj keď sa Victoria Beckham (36) počas tehotenstva schovávala, ako sa len dalo, jej rastúce bruško vďaka manželovi nakoniec svetlo sveta uzrelo. A záber sa ujal naozaj rýchlo – pózu už stihla napodobniť ďalšia tehotná hviezda!

Múzou bez štipky námahy! Aj keď symbolom materstva a ženských tvarov sa stala svojho času tehotná Demi Moore, týmto časom už možno definitívne odzvonilo. Záber, na ktorom americká herečka pózuje s bruškom úplne nahá, totiž imitovalo už množstvo mamičiek, čím sa stal zrejme opozeraný. A vyzerá to tak, že nálepka novej tehotnej ikony prischne Victorii Beckham, hoci tá k nej prišla ako slepé kura k zrnu!

Vyhrnutá dlhá sukňa, slnečné okuliare, prsia zahalené čiernym topom a celkom obnažené bruško, tak vyzerá bývalá Spajska na čiernobielej fotografii len pár dní pred pôrodom. Potajomky sa ju vtedy podarilo urobiť manželovi Davidovi, ktorý sa s ňou okamžite pochválil na Facebooku.

Po dvoch týždňoch však obrázok na prekvapenie mnohých ožíva. Identickú pózu napodobnila televízna hviezda Alicia Douvall! Britská glamour modelka a herečka, ktorá sa vďaka plastickým operáciám stala tvárou viacerých reality šou, sa v štýle Victorie Beckham nechala zvečniť pre stránky magazínu Closer.

A treba uznať, že sa celkom poponáhľala, nachádza sa totiž len v štvrtom mesiaci tehotenstva. Už teraz sa však pasuje so zmenami svojich kriviek: „Neznášam, keď priberám, ale musím prijať, že sa moje telo zväčšuje, je to všetko súčasť tehotenstva.“ Alicia síce už raz tehotná bola, 16 rokov je však pomerne dlhá doba. Uvidíme teda, či sa aj v otázkach nových mamičkovských trendov obráti na samotnú pani Beckhamovú!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu