Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tínedžerská speváčka (17) ukázala prsia: Vyzliekla aj fanúšičky!

Taylor Momsen sa opäť predviedla ako škandalózna tínedžerka Zobraziť galériu (13)
Taylor Momsen sa opäť predviedla ako škandalózna tínedžerka

BARCELONA – Divoká už od mlada! Takýto imidž si pestuje hudobná a televízna hviezda Taylor Momsen, na ktorej koncerty by rodičia svoje deti púšťať radšej nemali. Len 17-ročná rockerka sa totiž dokáže poriadne odviazať – nielenže fanúšičky vyzliekla do spodnej bielizne, ale sama vytasila holé vnady!

Vystúpenie plné erotiky! Aj tak by sa dalo opísať vystrájanie škandalóznej tínedžerky, ktorá sa v istom klube postarala o poriadny rozruch. Na španielskom pódiu to totiž roztočila vo veľkom štýle. Sporo odetá nepretŕčala len vlastné telo, ale vyzývala k tomu aj mladé dievčatá z radov divákov. Tie razom začali zhadzovať tričká a najodvážnejšie z nich si to v podprsenke namierili rovno na javisko!

Krútenie sa okolo stojanu mikrofónu, laškovanie s neplnoletými a odhaľovanie predností – to všetko Taylor predviedla burácajúcemu davu. Pred ten sa už tradične postavila bez nohavíc či sukne. Prsia jej síce spod voľného predĺženého topu vyliezali samé, ukázala ich však aj v celej „kráse“. V istom momente si totiž pohybmi profesionálky outfit nadvihla – a vystavila dve prelepené lentilky!

Či takáto forma zábavy patrí do života dievčat v tom najzraniteľnejšom veku, posúďte sami. Isté však je, že speváčka, ktorú zviditeľnil seriál Gossip Girl, sa svojho životného štýlu tak skoro vzdať nemieni. A pre zástupy svojich, poväčšine mladších, obdivovateľov je hotovou bohyňou!

Video: Vystúpenie Taylor Momsen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu