Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najzdravšie telo v Hollywoode? Pozrite na Gwyneth a jej nahé prsia!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow

LOS ANGELES – Žiť zdravo sa vypláca! Aj keď Gwyneth Paltrow (38) bola vo svojej brandži považovaná skôr za hanblivky, zdá sa, že s vekom stráca zábrany. Niet sa však tomu čo čudovať – jej pestované telo aj pred 40-kou nemá jedinú chybičku. Tak prečo nezvádzať hore bez?

Taká sexi ešte nebola! Hoci by sa mohlo zdať, že americké herečky s príchodom zrelého veku na sexepíle strácajú, u Gwyneth Paltrow je to presne naopak. Ako ambasádorka zdravého životného štýlu má totiž pod šatami stále čo ukázať. Svoje dokonalé krivky vyzliekla pre stránky najnovšieho čísla magazínu Vanity Fair – a nikdy na nich nevyzerala lepšie!

Výstrih až po pupok a vnady vykúkajúce spod priehľadného materiálu! V takejto odvážnej kreácii sa blondínka postavila pred objektív, aby sa nechala zvečniť na čiernobielej fotografii. Za pohľad však rozhodne stojí aj záber, na ktorom pózuje len v luxusných šperkoch od Vuittona a v sieťovaných pančuchách – prednosti si síce zakrýva rukami, no jej zvodná silueta doslova vyráža dych.

O tom, ako vyzerá jej vlastná sebadisciplína, sa herečka rozhovorila v priloženom interview: „Ja v skutočnosti vôbec nie som ranné vtáča, je to len číre presvedčenie. Som k sebe veľmi prísna. Keď cvičím šesť dní v týždni a jem zdravé jedlá, cítim sa omnoho lepšie.“ Svoje nadšenie pre pohyb sa Gwyneth dokonca rozhodla demonštrovať ako pred časom kráľovná popu, Madonna. Spolu s osobnou trénerkou, Tracy Anderson, plánujú totiž založiť sieť fitnescentier. Ostáva len držať palce, aby aj jej posilňovne praskali vo švíkoch!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu