Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nepozorná Gwyneth Paltrow: Celý večer s dierou na šatách!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (4)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: isifa)

NASHVILLE – Dokonalý imidž jej pokazila diera na šatách! Hoci herečka Gwyneth Paltrow (38) si na vizáži na premiére svojho nového filmu dala naozaj záležať, unikol jej drobný detail. Jej prekrásne šaty totiž „zdobila“ priamo vpredu dierka!

Takmer dokonalá! Krásny účes, skvelý mejkap a zaujímavé šaty – všetko nasvedčovalo tomu, že sa Gwyneth Paltrow stane kráľovnou večera. Jej imidž narušila len jediná chybička – dierka na šatách. Jemný materiál, z ktorého boli na šatách spravené aplikácie totiž nevydržal a povolil priamo v oblasti herečkiných pŕs!

Šaty z kolekcie Ralph Rucci Spring 2011 vyzerali až na spomínaný nedostatok nádherne a herečkinej postave skvele sadli. Zdá sa, že Gwyneth má pre jemné materiály slabosť, jej lodičky od Lanvina boli totiž z takého tiež.

Herečka prišla do Nashvillu na premiéru svojho nového filmu Country Strong. Spolu s ňou si v ňom zahrala aj Leighton Meester známa zo seriálu Gossip Girl. Dielo zachytáva príbeh dvoch speváčok – jednej mladej a dravej a druhej, postupne upadajúcej snažiacej sa o návrat medzi country elitu.

Netreba azda zdôrazňovať, že na svoje si vo filme prídu nielen fanúšikovia Gwyneth Paltrow, ale aj milovníci country hudby. Samotná blondínka sa nenechala zahanbiť a k filmu nahrala pieseň, ktorá sa, rovnako ako film, volá Country Strong. Či z nej bude speváčka, posúďte sami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu