Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ovisnuté a zvráskavené: Toto má byť brucho modelky?!

Nicoline brucho nevyzerá najlepšie Zobraziť galériu (8)
Nicoline brucho nevyzerá najlepšie (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Toto tričko si nemala dávať! Glamour modelka Nicola McLean (27) v poslednom čase poriadne schudla, jej bruchu však stratené kilogramy veľmi nepomohli, naopak. Ovisnutá a zvráskavená koža má od krásy naozaj ďaleko!

Jej brucho vyzerá ako keby mala o päťdesiat rokov viac! Pohľad, ktorý Nicola poskytla okoloidúcim počas prechádzky v Londýne veru naozaj nestál za veľa. Bruško dvadsaťsedemročnej krásky by si asi predstavovali úplne inak - namiesto hladkej „pristávacej plochy“ ukázala vyťahanú a zostarnutú kožu!

Na Nicole sa podľa všetkého podpísala nezdravá diéta, vďaka ktorej minulý rok stratila okolo štyridsať kíl. Modelka však zrejme chudla prirýchlo a naozaj nezdravo. Niektoré dni totiž nejedla vôbec nič a energiu získavala len vďaka káve a diétnej cole. „Mám obdobia, keď nejedávam  vôbec nič. Potom si niečo dám, nebojím sa jesť, ale nejem normálne,“ vyjadrila sa. K diéte sa pridali aj starosti o matku, ktorej diagnostikovali rakovinu a kilá išli dolu ešte rýchlejšie.

 

Nezdravé stravovacie návyky modelky znepokojovali nielen jej kamarátov, ale aj manžela, futbalistu Toma Williamsa. Preto sa Nicola snaží vrátiť k zdravšiemu životnému štýlu. Ako však bude riešiť nevzhľadné brucho je otázkou. Je dosť možné, že jej nezostane nič iné, len sa spoľahnúť na nôž plastického chirurga. Alebo bude musieť investovať do dlhších tričiek…


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu