Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Seriálová hviezdička Mischa Barton: Zo sexi kočky strašidlo!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: SITA/isifa)

LONDON – Poriadne sa spustila! Mischa Barton (25) bola v časoch svojej najväčšej slávy v seriáli O.C. California snom nejedného tínedžera. Z jej krásy však zostal len tieň. Zlá farba vlasov a účes, nedbanlivý mejkap a zanedbaná postava sa už nepáči asi nikomu!

Jej krása je preč! Mischa je žiarivým príkladom toho, že aj mladé hviezdičky sa musia starať o svoju krásu a imidž. Herečka od svojho účinkovania v seriáli O.C. naozaj upadla. Jediné, čo môžeme považovať za bonus oproti minulosti je fakt, že už nie je vychudnutá na kosť. Jej obliekanie by však asi skritizoval každý milovník módy a Mischa veľmi nezapracovala ani na svojom mejkape a účese. Či už za to môže priveľa alkoholu, drog či jednoducho nezáujem, výsledok je rovnaký. Jej vzhľad je na bode mrazu rovnako ako jej kariéra!

Zdá sa však, že herečke jej nezamestnanosť vôbec neprekáža. „Televízia nie je niečo, čím by som sa teraz chcela zaoberať aspoň nejaký čas, pretože som momentálne vo veľmi pokojnom štádiu môjho života,“ tvrdí odfarbená blondínka. Otázkou však je, či nechce pracovať hoci by mohla, alebo či jednoducho nemá žiadne ponuky a takto ospravedlňuje svoju nezamestnanosť.

„Cítim sa naozaj požehnaná tým, že sa v mojom živote deje veľa dobrých vecí, takže sa neponáhľam do nejakého ďalšieho projektu,“ dodáva. Škoda len, že sa tieto kladné udalosti neodrážajú aj na jej zovňajšku!

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu