Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Manželka Schwarzeneggera: Prvé právne kroky proti mužovi!

Arnold Schwarzenegger s manželkou Mariou Shriver Zobraziť galériu (7)
Arnold Schwarzenegger s manželkou Mariou Shriver

LOS ANGELES - Maria Shriver, manželka hollywoodskeho herca a bývalého guvernéra štátu Kalifornia Arnolda Schwarzeneggera, si najala rozvodovú právničku Lauru Wasser.

Pre magazín People to uviedol nemenovaný zdroj, podľa ktorého si Shriver právničku najala ešte pred tým, než sa správy o jej rozchode so Schwarzeneggerom dostali do médií. "Maria sa však zatiaľ nerozhodla, či chce svoje manželstvo ukončiť," vyhlásil zdroj.

Schwarzenegger a Shriver oznámili rozchod po 25 rokoch manželstva minulý týždeň. Herec sa následne priznal, že pred viac než desiatimi rokmi splodil nemanželského syna s Mildred Patriciou Baenou, ktorá dvadsať rokov pracovala v jeho dome. Tá pre webstránku TMZ.com uviedla, že s bývalým guvernérom mala nechránený sex koncom 90. rokov v jeho dome, kde varila, prala a vykonávala iné domáce práce. V dome však podľa vlastných slov nikdy nenocovala. Samotný herec sa dozvedel o chlapcovi, až keď bol batoľa. Odvtedy bol vraj k nej Schwarzenegger "štedrý", dôkazom môže byť, že Baena v súčasnosti býva vo veľkom dome s bazénom neďaleko Los Angeles.

Arnold Schwarzenegger, ktorý sa v Hollywoode presadil ako hrdina akčných filmov a neskôr aj v komédiách, sa s televíznou žurnalistkou a členkou klanu Kennedyovcov oženil v roku 1986. Spolu majú štyri deti - 21-ročnú Katherine Eunice, 19-ročnú Christinu Mariu Aureliu, 17-ročného Patricka Arnolda a 13-ročného Christophera Sargenta. Arnold Schwarzenegger v januári po ôsmich rokoch opustil úrad kalifornského guvernéra. Opäť sa plánuje vrátiť k filmu a zahrať by si mal aj v ďalšom pokračovaní Terminátora. Herca, ktorý sa narodil v Rakúsku, preslávili úlohy v snímkach ako Barbar Conan (1982), Terminátor (1984), Conan ničiteľ (1984), Komando (1985), Dvojičky (1988), Total Recall (1990), Policajt zo škôlky (1990), Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991), Posledný akčný hrdina (1993), Junior (1994), Pravdivé lži (1994), Batman a Robin (1997) či Terminátor 3: Vzbura strojov (2003).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu