Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Schwarzenegger šokuje: 10 rokov tajím nemanželské dieťa!

Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver Zobraziť galériu (8)
Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver

LOS ANGELES - Bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger sa priznal, že pred desiatimi rokmi splodil so zamestnankyňou svojej domácnosti nemanželské dieťa. Informovali o tom dnes noviny Los Angeles Times.

Schwarzenegger (63) o tom povedal manželke Marii Shriver (55) len pred niekoľkými mesiacmi. Obaja minulý týždeň oznámili, že po 25 rokoch manželstva sa rozhodli žiť odlúčene.  

"Po odchode z úradu guvernéra som svojej manželke povedal o tejto udalosti, ku ktorej došlo pred viac ako desaťročím," uviedol Schwarzenegger vo vyhlásení, ktoré zaslal denníku v reakcii na otázky týkajúce sa nemanželského dieťaťa.

"Chápem a zaslúžim si pocity hnevu a sklamania od mojich priateľov a rodiny. Nemožno to nijako ospravedlniť a preberám úplnú zodpovednosť," dodal.     

Los Angeles Times odmietli menovať ženu, s ktorou má Schwarzenegger dieťa, pre jeho rodinu však pracovala viac ako 20 rokov - až do januára tohto roka. Filmový Terminátor podľa zdroja prevzal od začiatku finančnú zodpovednosť za dieťa a naďalej ho podporuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu