Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Laškovanie s milenkou dá zabrať: Ronaldo, veď si celý spotený!

Cristiano Ronaldo a Irina Shayk Zobraziť galériu (9)
Cristiano Ronaldo a Irina Shayk (Zdroj: ©isifa.com)

MADRID – Užívajú si jeden druhého! Hoci vzplanutiu medzi Cristianom Ronaldom (26) a Irinou Shayk (25) závistlivci neveštili nijakú budúcnosť, ich vzťah nakoniec prerástol do lásky. A tú si vyznávajú čoraz okatejšie – futbalista aj s prepoteným podpazuším!

Nedokážu od seba odtrhnúť ruky! Maznanie, nežné túlenie sa a spoločné vtipkovanie – to všetko zamilovaný párik predvádzal na finále tenisového turnaja Madrid Open. Čo sa dialo na kurte, topmodelku s milencom príliš nezaujímalo. Veď Irina mala výstrih, od akého sa oči odtŕhajú naozaj ťažko!

Kombinácia sexepílu ruskej krásky a teplého počasia sa neslávne podpísala na Ronaldovom modrom tričku. Portugalského športovca totiž zradil antiperspirant, vďaka čomu sa mu pod pažami vytvorili nevábne mapy. Zdá sa však , že Irine bol po chuti aj taký upotený – nalepená bola na ňom skoro stále!

Vo VIP-sektore počas hry Djokoviča s Nadalom to muchlovaním doslova prekypovalo. Hneď vedľa futbalového esa totiž sedel brankár Iker Casillas, ktorý si doviedol svoju milenku, španielsku moderátorku Saru Carbonero. A verte, že ani táto dvojka za cukrovaním Ronalda s Irinou nijako nezaostávala! Za nimi si svoje miesta v lóži vychutnával ešte jeden prominentný pár – bývalá tenisová jednotka, Carlos Moya s herečkou Carolinou Cerezuela. Tí sa však pred paparazzmi už krotili a nežnosti odložili na súkromné chvíle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu