Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tehotná Hanychová s pohárikom: V 6. mesiaci drží diétu a popíja!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová (Zdroj: ©isifa.com)

PRAHA – Má bruško len na ozdobu? Hoci česká modelka Agáta Hanychová (26) svoje tehotenské tvary vystavuje pri každej príležitosti, na dieťa, ktoré v nej rastie, veľmi nemyslí. Do pôrodu jej zostávajú síce len 3 mesiace, no alkoholu sa stále nevzdala. A navyše sa bráni priberaniu!

Vysoké podpätky, párty v zafajčenej miestnosti a alkohol na uvoľnenie – od takéhoto životného štýlu sa Hanychovej odvyká naozaj ťažko. Aj napriek tomu, že sa nachádza v druhom trimestri tehotenstva, v žúrovaní nezaháľa. Pred paparazzmi si síce bruško láskyplne hladí, no najlepším príkladom budúcim mamičkám určite nie je.

Pristihli ju s pohárom vína! Zdá sa, že Agáta o titul „matka roka“ zatiaľ veľmi nestojí. Na krste 20. albumu speváka Dalibora Jandu si tento týždeň bez ostychu vychutnávala biely sekt. Nahodená v pestrofarebných šatách robila spoločnosť svojej matke, Veronike Žilkovej. Tá sa svoju dcéru možno aj snažila trochu usmerniť, no modelka má na svoje tehotenstvo vlastný názor.

„Je to môj život. Moja práca. Bábätko je na to zvyknuté,“prezradila pred časom českému serveru Super.cz. Na otázku, čomu vďačí za svoju nezmenenú štíhlu figúru, šokujúco priznala, že si jedálny lístok prísne stráži: „Bábätko má všetko, čo potrebuje. Nechcem sa zbytočne prejedať. Držím si líniu, aby som potom nemala problémy s chudnutím.“ Nad tým, či práve alkohol a nikotín jej dieťa naozaj potrebuje, sa už však Hanychová zrejme nezamýšľala.

Viac o Agáte hanychovej sa dozviete TU
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu