Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácka kráska sa VYZLIEKLA: Nafotila SEXI zábery!

Nevesta Julie
Nevesta Julie (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Julie Hojdyszová je aktuálnou markizáckou nevestou. Nie je žiadnym tajomstvom, že sa venuje modelingu a v roku 2022 bojovala o titul Miss Českej republiky. Korunky sa však vzdala, a tak sa postarala o poriadny rozruch. Hnedovláske sa v pracovnej sfére darilo aj naďalej a nafotila poriadne odvážne zábery.

Julie Hojdyszová aktuálne bojuje na markizáckych obrazovkách o Radkovo srdce v šou Ruža pre nevestu. Zaujala ho už na prvý pohľad, keď sa pred ním rozbalila z veľkého darčeka. A hoci sa jej v láske nezadarilo, a preto ju hľadá v šou, kariéru má naplno rozbehnutú.

Galéria: Ruža pre nevestu 2

Hnedovláska sa totiž v súkromí venuje modelingu. Dokonca si musela z natáčania aj odskočiť, čím šokovala všetky dievčatá, aby si vybavila pracovné záležitosti v Prahe. Išla na krst pánskeho magazínu, pre ktorý nafotila poriadne odvážne zábery. No a Julie sa pred objektívom aj vyzliekla! Najprv mala oblečené vínové šaty a neskôr sa pred fotoaparát postavila v červenej čipkovanej bielizni. Veď pozrite sami! Ďalšiu časť romantickej šou Ruža pre nevestu uvidíte až budúci týždeň v piatok.

Viac o téme: Julie Hojdyszová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu