Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Haberova FOTO z detstva: Ostrihaný podľa hrnca a štrbavý!

Pavol Habera
Pavol Habera (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Všetci to poznáme... Pri niektorých záberoch z detstva sa červenáme dodnes. Svoje o tom vie aj spevák Paľo Habera (62).

Pavol Habera sa narodil 12. apríla v roku 1962. Prednedávnom oslávil svoje 62. narodeniny. Detstvo mal dobré, učaroval mu futbal. Neskôr podľahol muzike. Už na základnej škole hrával na husle. Najnovšie si na sociálnej sieti Instagram zaspomínal na toto dávne obdobie a pobavil svojich fanúšikov.

„Nejaké otázky? Ja by som možno aj pár mal. Tak teda: kto z našich toto vymyslel a prečo mi švacli do toho košíka zemiaky?“ napísal k záberu, na ktorom bol oblečený v kostýme Karkulky. Je zjavné, že jeho rodičia boli verní praktikám z minulosti, kedy boli deti strihané podľa hrnca. Ani spevák sa tomu totiž nevyhol. A pred fotoaparát sa nepostavil len v dievčenskom oblečení, s frajerským účesom, ale i štrbavý. „Červená čiapočka. Uverila by som, že je to skutočné dievčatko,“ okomentovala fotografiu jeho fanúšička. „To prečo vám urobili? Ale roztomilý,“ zasmiala sa zase ďalšia. Máte aj vy foto z detstva, pri ktorej sa doslova červenáte?

Viac o téme: Pavol HaberaDetstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu