Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce slová Zdeňka Trošku o zosnulom Lauferovi (†84): Mali ho ODPOJIŤ už dávno!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Miloš Schmiedberger/TASR)

PRAHA - Česko a Slovensko dnes ráno obletela správa o úmrtí legendárneho českého herca Josefa Laufera (†84). Ten bol dlhé 4 roky v umelom spánku, z ktorého sa prebral len čiastočne. A režisér filmovej série Kameňák, v ktorej Laufer stvárnil úlohu Lea Kohna, prišiel so šokujúcim vyjadrením - mali ho od prístrojov odpojiť už dávno!

Zdeněk Troška sa tak vyjadril vo vysielaní CNN Prima NEWS. Šanca na uzdravenie Josefa Lufera vraj neexistovala a na prístrojoch bol podľa jeho slov držaný zbytočne dlho. Známy český režisér si preto myslí, že smrť bola pre herca vyslobodením. „Úprimne si myslím, že ho mali odpojiť už dávno, pretože sa ani nečakalo, že by sa uzdravil,“ zneli jeho slová. 

Galéria: Josef Laufer

Dlhé 4 roky bol Josef Laufer v umelom spánku. V roku 2020 totiž podstúpil plánovanú operáciu srdcovej chlopne v pražskej Nemocnici na Homolce, počas ktorej došlo k zástave srdca. A hoci sa ho lekárom podarilo opäť naštartovať, začali mu zlyhávať iné orgány. Speváka preto uviedli do umelého spánku, v ktorom bol až do svojej smrti. 

Informácia o smrti Josefa Laufera obletela Česko a Slovensko dnes ráno, no jeho dcéra smutnú správu oznámila už včera prostredníctvom SMS správ jeho kolegom a blízkym. „Tato odišiel,“ písalo sa v nej. Riaditeľ Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg potom správu potvrdil a prezradil, že Laufer zomrel na zástavu srdca. 

Šokujúce slová Zdeňka Trošku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Zdeněk TroškaJosef Laufer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu