Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa Slovenka oznámila ROZCHOD s otcom svojho syna: Bol to veľký OMYL... Rok to TAJILA!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Sympatická brunetka Suzie Hroncová vhupla do vzťahu s Richardom veľmi rýchlo. Len krátko po tom, čo oslávili prvé výročie, privítali na svete ich spoločného synčeka Riška. Dlho však šťastnú rodinku netvorili... Aktuálne speváčka prezradila, že s partnerom sa rozišla. Už pred rokom!

Galéria: Suzie Hroncová so synčekom

Suzie o tom informovala na sociálnej sieti. „Pôvodne som neplánovala nejaký post v tomto znení, ale keďže už prešiel vyše rok a dozvedám sa, že 90% vás žije v omyle a ma kontaktuje ohľadom mne už úplne neznámych vecí človeka, ktorému neprídem ani na meno, tak som sa rozhodla vám všetkým dať na vedomie takto cez Insta a FB, že s Riškovym otcom už nie som viac než rok!“ prekvapila brunetka. 

A podľa jej slov je evidentné, že rozchod to nebol príjemný. „Prosím vás, ma už s jeho menom v živote nespájať! Bol to môj veľký omyl a asi jediné v živote, čo mu vyšlo (a to teda bravúrne), je môj pampúšik Riško, ktorého si žiaľ ani nezaslúži, ale za ktorého mu budem doživotne vďačná,“ pokračovala Suzie s tým, že to je zatiaľ všetko, čo by k tejto téme chcela povedať: „Ale ináč verte - bolo by toho!“

Viac o téme: Suzie Hroncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu