Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šebová ZOSMIEŠNILA manžela, vzápätí ZOTRELA aj Bártu: Toto dobré ženy nerobia!

Michal Kubovčík s manželkou Zuzanou Šebovou
Michal Kubovčík s manželkou Zuzanou Šebovou (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Zuzana Kubovčíková Šebová, Michal Kubovčík a Tomáš Hudák budú v relácii Hit roka spomínať na roky 1976, 1988, 1967. Špeciálnym hosťom bude slovenský herec Alexander Bárta a hudobným hosťom Janek Ledecký.

Manželia Kubovčíkovci sa po prvýkrát stretnú spoločne ako glosátori a tento fakt nasvedčuje, že tento Hit roka bude zaujímavý. Mnohí ľudia vnímajú stretnutia so celebritami rôznymi spôsobmi a ich reakcie môžu byť rozmanité. Od obdivu cez nervozitu i zvedavosť až k úcte. Závisí to od osobných preferencií a vzťahu k danému umelcovi alebo osobnosti. Ako to vyzerá, keď sa Zuzka Kubovčíková Šebová stretne s obdivovaným športovcom? Herečkine slová si jej manžel rozhodne za klobúk nedá!


A Šebová svojím spôsobom zotrie aj populárneho herca Alexandra Bártu, ktorý sa teší veľkej hereckej obsadenosti. Hrá v denných seriáloch, v Slovenskom národnom divadle, vo filmoch. Tvrdí o sebe, že všetky svoje postavy sa snaží mať rád a verí, že práve vďaka tomu bude divákov daná postava baviť. Padla však aj otázka, či je už vo fáze, kedy si môže dovoliť odmietnuť nejakú filmovú, či seriálovú rolu a aké sú kritériá pri rozhodovaní, čo vziať a čo odmietnuť. Šebová to zopár slovami opäť zaklincovala. Vy to však nevzdajte a pozrite si reláciu Hit roka vo štvrtok o 20.30 na Jednotke.

Šebová ZOSMIEŠNILA manžela, vzápätí ZOTRELA aj Bártu: Toto dobré ženy nerobia! (Zdroj: RTVS)

 

 

Viac o téme: RTVSAlexander BártaZuzana ŠebováMichal KubovčíkHit roka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu