Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Attila Végh dostal STOPKU od známej značky: Celebrity REAGUJÚ... A toto je v poriadku?!

Tieto známe tváre podporili Attilu Végha
Tieto známe tváre podporili Attilu Végha (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Attila Végh zverejnil konverzácie medzi jeho manažérom a automobilovou spoločnosťou, ktoré jasne naznačujú koniec ich spolupráce. MMA zápasník sa po tomto cítil, akoby žil opäť v komunizme. Jeho fanúšikovia i známi ho na sociálnej sieti podporili. Je toto v poriadku?!

Attila Végh má na konte množstvo spoluprác so známymi značkami. Jedna z nich bola aj so známou automobilovou značkou, no tá sa rozhodla, že s ním už viac pracovať nebude. Dôvod nahneval nejedného Slováka!

Galéria: Attila Végh

„Vo svetle aktuálnych udalostí sa s vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit že komunizmus sa vrátil. Dnes som obdržal email, ktorým ma istá komerčná značka “trestá” za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie v domnienke, že žijeme v krajine, kde sa to slobodne prejaviť može..." vyjadril sa v úvode.

„Žiaľ, realita je zrejme taká, že pokiaľ máte a nedajbože prejavíte svoj názor verejne, može sa stať, že prídete o partnerstvo, možno biznis a možno nás neskôr budú za názor aj zatvárať… Osobne ma zaujíma, či sa v nasledujúcich dňoch bude táto značka pýtať svojich zákazníkov pri zakúpení ich produktu, koho volili alebo im peniaze od voličov inej strany až tak nesmrdia,“ napísal otvorene. Attila svoj hlas v prezidentských voľbách odovzdal Petrovi Pellegrinimu.

Na túto situáciu okamžite zareagovali aj jeho známi. „A toto je v poriadku? Toto sú tí progresívni a liberálni voliči pána Korčoka,“ rozhorčila sa misska Denisa Mendrejová. „Aby sme si rozumeli, pokiaľ niekto poruší bod zmluvy, ktorý mu zakazuje akokoľvek sa verejne spájať s akoukoľvek politickou stranou, keďže je to proti marketingovej politike daného klienta... tomu rozumiem. Ale toto bolo úplne o niečom inom... A to je na tom to smutné. Človek si už ani pred ľuďmi vo svojom okolí nemôže vyjadriť svoj názor, lebo automaticky je nazývaný hlupák a dezolát... Pokiaľ má opačný názor ako voliči pána Korčoka. Sme tak malá krajina, ale toľko zla a nenávisti máme v sebe jeden proti druhému, že som z toho v nemom úžase,“ dodala.

K Mendrejovej sa pridal aj raper Patrik Rytmus Vrbovský. „Že sa nehanbíte toto robiť za opačný názor v slobodných voľbách človeku, čo motivuje množstvo mladých, starých a nikomu v živote neublížil,“ vyjadril sa. „Nič lepšie sa ti asi ani stať nemoholo,“ reagoval zas politik Valér Ferko. „Extrém, vitajte na Slovensku. A je jedno koho volil, choré fakt,“ uviedla dcéra Borisa Kollára, Alexandra Horňáková.

Viac o téme: Attila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu