Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa firma s ňou po podpore Pellegriniho nechcela spolupracovať: Alagič sa ospravedlnila a napila sa z džúsu

(Zdroj: Rauch.cc, Topky/Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka a vplyvná influencerka Jasmina Alagič sa v uplynulých dňoch posťažovala, že spoločnosť Rauch s ňou zrušila pripravovanú spoluprácu pre jej podporu Petrovi Pellegrinimu pred prezidentskými voľbami. Alagič dokonca na svojom profile zverejnila súkromnú komunikáciu a uviedla, že ide o šikanu. Vec dokonca riešila so svojimi právnikmi. Po pár dňoch je ale zdá sa všetko inak a so známou rakúskou firmou si všetko vysvetlili.

„Vzhľadom k situácii pred a po prezidentských voľbách, k postoju a k vyjadreniam Jasminy na jej sociálnych sieťach, sa klient rozhodol spoluprácu s Jasminou nezačať,“ informovali moderátorku zástupcovia spoločnosti Rauch. Informácie priniesol portál Refresher. Alagič sa mailovú komunikáciu rozhodla zverejniť na sociálnej sieti.

Podľa jej slov išlo o šikanu, proti ktorej sa chcela brániť. S firmou vraj nemala uzatvorenú zmluvu, podľa ktorej by musela vystupovať apoliticky. „Toto je tá sloboda slova,“ napísala k príspevku a dokonca kontaktovala právnikov, pričom očakávala, že firma jej svoje postoje vysvetlí osobne.

S firmou si všetko vysvetlili

Mailovú komunikáciu s Rauchom by ste ale už na jej profile hľadali márne. V novom videu Alagič uviedla, že príspevky, ktoré by v ľuďoch, ktorí ju sledujú, mohli vyvolať nejakú emotívnu emóciu, zo svojho účtu vymaže. Zároveň sa ospravedlnila všetkým, ktorých svojím príspevkom zranila alebo sklamala.

"Som naozaj šťastná a dojatá, pretože som práve dotelefonovala s Rauchom, s ktorým sme si veci krásne vysvetlili a na obidvoch stranách teraz zároveň panuje obrovská spokojnosť z toho, aké vzťahy momentálne máme,“ povedala vo videu a na konci sa napila z Rauch džúsu so slovami, že nejde o platenú spoluprácu.

Viac o téme: RauchJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu