Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slovenský Draco Malfoy sa stal OTCOM: Počas pôrodu ešte odbehol do práce!

Michal Domonkos sa stal otcom
Michal Domonkos sa stal otcom (Zdroj: Facebook MD)

BRATISLAVA - Už sa radujú! Slovenský dabingový herec Michal Domonkos sa už pýši titulom otec. Jeho manželka priviedla na svet dcérku v špeciálny deň!

Michalovi Domonkosovi sa s manželkou podarilo tajiť tehotenstvo naozaj dlhú dobu. Iba minulý mesiac dabingový herec, ktorý prepožičal svoj hlas Dracovi Malfoyovi, oznámil, že jeho polovička nosí pod srdcom bábätko. A urobil to naozaj šialeným spôsobom.

No a konečne sa dočkali! Michal informoval o priebehu samotného pôrodu na Instagrame už v piatok večer. No malinkej sa veľmi na svet nechcelo, a tak si medzitým stihol odskočiť aj do práce. „Dôslednosť a snaha doklepnúť réžiu filmu medzi kontrakciami, ale už mi písali z nemocnice, tak fičím naspäť," uviedol. A o pár hodín neskôr už držal svoju vytúženú dcérku v rukách. „Na dobré sa čaká. Tak veríme Mia, že aj vďaka tebe bude tento svet lepší a ešte krajší. Tešíme sa z Teba, ľúbime ťa. O to viac je dnešný deň silnejší, že práve dnes by oslavovala moja mamina meniny. Vitaj medzi nami a buď požehnaná,“ napísal hrdo. Gratulujeme!

Viac o téme: Michal Domonkos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu