Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávnostná premiéra Fantastických zverov: Slovenský Draco Malfoy s prútikom v ruke a Majself… To je už také teplo?!

Herec Michal Domonkoš a raper Majself so synom Nicolasom. Zobraziť galériu (3)
Herec Michal Domonkoš a raper Majself so synom Nicolasom. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v známom bratislavskom nákupnom centre konala slávnostná premiéra dlhoočakávaného filmu Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora. Tú si nenechalo ujsť mnoho známych Slovákov - medzi nimi napríklad slovenský hlas Draca Malfoya z filmov o Harrym Potterovi, či raper Majself... Uff, to je vonku už také teplo?!

Do slovenských kín sa v utorok večer dostalo už tretie pokračovanie filmu Fantastické zvery s podtitulom Dumbledorove tajomstvá. Slávnostná premiéra, ktorá sa konala v známom bratislavskom nákupnom centre, prilákala do kín obrovské množstvo ľudí a nenechali si ju ujsť ani známe tváre. 

Galéria: Slávnostná premiéra filmu Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora:

Medzi pozvanými nechýbal napríklad slovenský herec Michal Domonkoš, ktorý s filmami o čarodejníkoch súvisel viac ako ktokoľvek iný z prítomných. Konkrétne príbehmi o Harrym Potterovi žil niekoľko dlhých rokov - práve on totiž prepožičiaval svoj hlas Dracovi Malfoyovi. No a na utorkovej premiére sa pred objektívy fotoaparátov postavil aj s prútikom v ruke. 

Slávnostná premiéra Fantastických zverov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Novinku si do kina prišiel vychutnať aj slovenský raper Michal Švehla, dobre známy pod umeleckým menom Majself. Spoločnosť mu robil syn Nicolas, ktorý sa na pokračovanie filmu o Fantastických zveroch tešil. Raper však na premiére zaujal svojím outfitom. Oranžovú mikinu totiž doplnil rifľovými kraťasmi... Uff, to je vonku už také teplo?!

Slávnostná premiéra Fantastických zverov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: MajselfMichal Domonkoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu