Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Markizácky fešák podstúpil operáciu: Po frajerke si nechal vylepšiť prsia aj ON!

Víťazmi druhej série Love Island sa stali kryštof a Denisa
Víťazmi druhej série Love Island sa stali kryštof a Denisa (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Druhú sériu Love Islandu vyhrali Denisa Valová a Kryštof Novák. Ich láska kvitne doteraz a spoločne si užívajú život. V šou však so svojím vzhľadom spokojní neboli. Prvá sa nechala vylepšiť blondínka a s odstupom času prišiel na rad aj markizácky fešák. S týmto na svojom tele nebol vyrovnaný!

Love Island je ostrov, kde sa ľudia zbližujú a vytvárajú si medzi sebou vzťahy. Či už partnerské alebo aspoň tie kamarátske. V druhej sérii šou si do oka padli Denisa Valová a Kryštof Novák. Týmto dvom zaľúbencom sa podarilo celú súťaž aj vyhrať, no a sú spolu dodnes. Domov si odniesli mastnú výhru v podobe 75-tisíc eur, ktorú si spoločne užívajú.

Galéria: Denisa a Kryštof

Blondínka sa po šou nechala vylepšiť. Dala si zväčšiť svoje prsia. No a jej partner Kryštof urobil tak po čase tiež. Zdá sa, že so svojím hrudníkom nebol spokojný ani on. „Je to 2,5 mesiaca od mojej operácie gynekomastia. Výsledok ešte nie je definitívny a stále sa to hojí, ale už teraz som naozaj spokojný s výsledkom a som strašne rád, že som sa rozhodol do toho ísť,“ prezradil najnovšie na Instagrame. Markizácky fešák aktuálne každému, kto má problém, odporúča zákrok podstúpiť. A čo gynekomastia vlastne je? Je to zväčšenie prsných žliaz u mužov. Deje sa to v dôsledku zmeny hormónov testosterónu či estrogénu. Kliknutím šípky na FOTO sa vám zobrazia ďalšie zábery, na ktorých je Kryštofova premena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu