Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollárova Laura podstúpila plastickú operáciu v Dubaji: FOTO Aha, ako teraz vyzerá!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram L.V/B.K.)

BRATISLAVA - Len prednedávnom sme na Topkách písali o tom, že aktuálna favoritka Borisa Kollára - Laura Vizváryová - sa chystá podstúpiť plastický zákrok v Dubaji. A aktuálne to už má niekoľko dní za sebou . Aha, ako teraz vyzerá!

Laura prednedávnom opäť vyhľadala služby plastického chirurga. Tentokrát ale nešlo o zákrok, ktorý by riešila prioritne kvôli estetike. Pod skalpel išla najmä kvôli zdravotným problémom a nechala si vylepšiť svoj nos. To, že sa k tomu odhodlala, priznala ona sama prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Dvojnásobná mamička tvrdila, že nevidí žiadny dôvod, prečo by mala zatĺkať. 

Takto Laura vyzerala pred plastikou: 

Kollárova Laura podstúpila plastickú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

„Aby som sa vyhla rôznym špekuláciám, tak vám odpoviem sama. Rhinoplastika a septoplastika. Mala som dlhoročné a tým myslím naozaj dlhoročné zdravotné problémy. Už teraz 3. deň po operácii sa mi dýcha lepšie ako predtým, a to mám ešte opuch. Neuznávam, keď ženy chcú utajiť nejakú plastiku a potom "záhadne" vyzerajú úplne inak. Je to smiešne, a preto nemám absolútne problém to priznať,“ uviedla s tým, že sa k tomuto zákroku odhodlávala dlhé roky a konečne nadišiel ten správny čas. 

Galéria: Boris Kollár a Laura Vizváryová

Laura sa zverila do rúk doktora Ivanchuka, ktorého služby už vyhľadalo množstvo svetových, ale aj našich celebrít. No a treba uznať, že výsledok pôsobí skvele. Pozrite sa, ako Laura teraz vyzerá a ako jej operácia nosa zmenila tvár! 

Kollárova Laura podstúpila plastickú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

 

 

Viac o téme: Boris KollárLaura Vizváryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu