Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sajfa má rád sladké, no Veronika mu nenapečie: Koláč zháňa u inej gazdinky

Matej Sajfa Cifra
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Matej Sajfa Cifra má sladký život. Takmer všetko, na čo siahne, sa mu darí a radosť mu robí aj skvelá rodina.

Matej Sajfa Cifra žije s Veronikou v manželskom zväzku od septembra 2016 a za ten čas do ich rodiny pribudli dve deti. Patria k stabilným párom nášho šoubiznisu a Sajfa si ich spoločný, doslova sladký život nevie vynachváliť. Rovnako ani svoju Veroniku. Tri roky po uzavretí manželstva sa na sociálnej sieti zdôveril: „Manželstvo je krásna vec... Od základnej školy som vedel, že si za manželku zoberiem tu najkrajšiu ženu na svete. Obávam sa ale, že moja manželka nemala podobnú predstavu o mne... Nevadí, ideme ďalej.“

Do Prahy na uvedenie novej sladkosti však prišiel sám bez svojej manželky. Nezdržal sa dlho, pre topky.sk však stihol prezradiť, že je na sladké: „Som. Ja mám sladké zafixované s detstvom ako nejakú odmenu alebo niečo také, takže ja mám sladké rád“. Príliš neobľubuje krémové zákusky, čo však miluje, je štrúdla. Najradšej má jablkovú od Veronikinej babičky: „To by sme mohli exportovať do vesmíru, naozaj“, pochvaľuje si. Ak by ste však čakali, že v Sajfovej domácnosti sa pečie každý víkend, tak ste na omyle.

Sajfa má rád sladké, no Veronika mu nenapečie: Koláč zháňa u inej gazdinky (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraSajfaSladkosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu