Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premiéra muzikálu Oliver: Kočiš ukázal krásnu dcéru (20) a Vráblicová... Ej, aká vyprsená!

Erik Tomáš Zobraziť galériu (3)
Erik Tomáš (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok sa v Divadle Nová scéna konala slávnostná premiéra nového muzikálu Oliver, ktorý vznikol podľa klasického románu Charlesa Dickensa Oliver Twist. Úlohu si v novinke zahral aj Peter Kočiš (58), ktorého do hľadiska prišla podporiť jeho krásna dcéra (20) a nechýbala ani Lucia Vráblicová (50)... Ej, aké odvážne šaty!

Galéria: Slávnostná premiéra muzikálu Oliver

V piatok večer sa na Novej scéne oslavovalo - divadlo totiž odpremiérovalo svetovo úspešný muzikál podľa románu Charlesa Dickensa, Oliver. Novinku si nenechalo ujsť veľké množstvo známych osobností, ktorí prišli podporiť svojich hereckých kolegov, no prišla aj nová ministerka kultúry Martina Šimkovičová. 

Jednu z postáv v muzikáli svárňuje aj Peter Kočiš. No a herca do hľadiska prišla podporiť jedna z najdôležitejších žien jeho života - mladšia dcéra Sára. A keď hovoríme mladšia, neznamená to, že ide o malé dievčatko. Dieťa totiž už dávno nie je, čo dokázala aj na spomínanej premiére. Už má 20 a pozrite, aká krásna mladá žena z nej vyrástla. 

Herec Peter Kočiš s dcérou Sárou
Zobraziť galériu (3)
Herec Peter Kočiš s dcérou Sárou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Neprehliadnuteľná bola aj Lucia Vráblicová, ktorá v Oliverovi stvárňuje pani Sowerberryovú. Na afterpárty sa nahodila do dlhej zlatej róby, ktorá mala skutočne odvážny výstrih. Mnohí páni sa jej len s ťažkosťou pozerali do očí. No treba povedať, že jej to počas večera naozaj pristalo, veď pozrite sami!

Viac FOTO nájdete v GALÉRII vyššie!

Herečka Lucia Vráblicová
Zobraziť galériu (3)
Herečka Lucia Vráblicová  (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Divadlo Nová scénaPeter KočišLucia VráblicováMuzikál Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu