Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

NÁVRAT na obrazovky po 13 rokoch: Bývalá hviezda Markízy opäť zažiari… Je to VÝZVA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Televízia Markíza v pondelok ráno predstavila kompletnú zostavu účastníkov novej série šou Let's Dance. Po celebritách sú známe už aj mená profesionálnych tanečníkov. Na veľký návrat sa po 13 rokoch chystá aj niekdajšia hviezda projektu - Natália Glosíková (34)... Je to výzva!

Natália Glosíková v šou Let's Dance zažiarila naposledy v roku 2011, kedy to po boku Martina Mňahončáka dobojovala až do finále. Vyhrať sa však dvojici nepodarilo, umiestnili sa na striebornej priečke. Kráľom a kráľovnou tanečného parketu sa vtedy stali Jana Hospodárová a Matej Chren.

Galéria: Kompletná zostava 9. série Let’s Dance

Odvtedy uplynulo už dlhých 13 rokov a z tanečnice je dnes mama 2,5 ročnej dcérky Zairy. Tanca sa však nevzdala a hlási svoj veľký návrat na televízny parket. „Samozrejme som sa na návrat veľmi tešila, pretože byť súčasťou tejto najnoblesnejšej šou je úžasným zážitkom a zároveň cťou pre každého,“ vyjadrila sa pre Topky.sk Natália. 

A vraj, keď zistila, že bude tancovať s Jankom Tribulom, tešila sa o to viac. „Pretože on si niekde prečítal, že chcem druhé dieťa, a tak prišiel on. Takže ho postupne vychovávam, učím ho prvé kroky, za chvíľu sa naučí aj na nočník, je hravý, prítulný, a tak sa starám o dve deti - srandu si robím, samozrejme,“ zavtipkovala si tanečnica. 

Ján Tribula a Natália Glosíková
Zobraziť galériu (2)
Ján Tribula a Natália Glosíková  (Zdroj: TV Markíza)

„Je to pre mňa určite výzva, spojiť rodičovské povinnosti a starostlivosť o malú Zairu s tréningami. Našťastie malinká už chodí do škôlky, už chápe, že maminka ide tancovať a ona sa ide s detičkami hrať. Veľmi mi pomáha môj partner Jakub a celá rodina. Bez toho by sa to nedalo,“ pochvaľuje si Glosíková. 

S partnerom si vraj starostlivosť o dcérku delia od jej narodenia, tak sa u nich nič dramaticky nemení. „Akurát pri varení obeda mám teraz v kuchyni tanečné kroky. Veď aj susedia si zaslúžia vedieť, že sa vraciam na parket,“ zažartovala Natália. „Let's Dance je vždy výzvou a chcem byť živým dôkazom toho, že talent sa dá rozvýjať aj počas materskej dovolenky, keď máte po boku tolerantného partnera,“ dodala. 

Galéria: Natália Glosíková

Viac o téme: Natália GlosíkováLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu