Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PREKVAPENIE v Let's Dance: Do šou mieri HVIEZDA Divokého anjela!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Telefé International/TV Markíza)

BRATISLAVA - Kompletná zostava súťažiacich, profesionálnych tanečníkov, aj moderátorov novej série Let's Dance je známa už týždeň... Markíza vtedy prezradila aj mená troch porotcov a mnohých prekvapilo, že by tento rok mali byť len traja. No nie je tomu tak. Televízia si totiž strážila veľké tajomstvo. Do šou mieri hviezda telenovely Divoký anjel!

Galéria: Kompletná zostava 9. série Let’s Dance

Posledné tri ročníky tanečnej šou Let's Dance sa Markíza snaží prinášať vždy aj zahraničnú hviezdu. Pred tromi rokmi si na porotcovskú stoličku sadol slávny choreograf a porotca z nemeckej verzie šou Jorge González, minulý rok medzi celebritami tancoval Mario Cimarro, ktorého Slováci poznajú ako Juana z telenovely Skrytá vášeň... 

No a ako informuje denník Nový čas, aj tento rok televízia stavila na hviezdne meno zo zahraničia. Trojicu ostrieľaných porotcov rozšíri hviezda z kultovej telenovely 90. rokov Facundo Arana. Ten v seriáli Divoký anjel stvárnil postavu bohatého synáčika Iva, ktorý pobláznil hlavu upratovačke Milágros. 

PREKVAPENIE v Let's Dance:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telefé International)

„Sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť ďalšie meno, ktoré sa objaví v nadchádzajúcej sérii Let's Dance 2024. Do porotcovského kresla si už túto nedeľu sadne svetoznámy a populárny herec Facundo Arana. V minulosti bol dokonca porotcom maďarskej verzie šou Let's Dance,“ vyjadril sa PR manažér Markízy Tadeáš Kurka. 

„Aj tento rok sme sa rozhodli priniesť na Slovensko osobnosť, ktorú pozná celý svet, a prekvapiť a potešiť našich divákov. Facundo je bezpochyby herec, ktorý si získal srdcia mnohých diváčok po celom svete, Slovensko nevynímajúc. Už z našich prvých rozhovorov môžem povedať, že je to nesmierne srdečný človek, veľký profesionál a fanúšik tanca. Teším sa na spoluprácu s ním,“ vyjadril sa režisér Pepe Majeský.

Facundo Arana
Zobraziť galériu (3)
Facundo Arana  (Zdroj: Telefé International)

Viac o téme: Divoký anjelLet's DanceFacundo AranaMario. Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu