Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šebová o zrade, ktorá BOLÍ VIAC ako nevera: Dokázala odpustiť len pod jednou PODMIENKOU!

Manželia Kubovčíkovci
Manželia Kubovčíkovci (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Malé zrady v živote prežil asi každý človek. Podľa Zuzany Šebovej môžu nastať situácie, že človek nevie, ktorým smerom sa má vybrať. A nevie to ani jej hrdinka v seriáli, na koho stranu sa pridať.

„Keď mi povedali, že s kým budem môcť hrať, tak sa mi splnil veľký sen, lebo je to pre mňa úžasný zážitok, že som mohla hrať s Klárou Issovou aj Milanom Ondríkom“, hovorí Zuzka s tým, že zárukou bol aj režisér Braňo Mišík, lebo vie vynikajúco pracovať s hercami a vie z nich vydolovať neuveriteľné veci.


V seriáli sa nájde asi každý, lebo to je nielen o nevere, ale aj o priateľstve. Zuzana sa teší, že s neverou sa vo svojom vlastnom živote nestretla a verí, že to tak aj ostane. Pochybnosti sú však vážna vec a keď človeka niekto zraní, urobí aj veci, ktoré by od seba nečakal: „Keď sa vám začne rúcať domček z karát a partner nechce nič povedať…keď sa pochybnosti nabaľujú, tak je človek schopný urobiť aj veci, za ktoré by sa spätne hanbil“, myslí si Zuzka na margo toho, či by dokázala sliediť v partnerovom telefóne či počítači. A čo považuje vo vzťahu za najhoršie a či dokáže odpúšťať? To sa už dozviete vo videu.

Šebová o zrade, ktorá BOLÍ VIAC ako nevera: Dokázala odpustiť len pod jednou PODMIENKOU! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: SeriálVzťahZuzana ŠebováZradaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu