Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ťažké chvíle Petry Vajdovej: Opäť skončila na liečení.... Hospitalizácia na PSYCHIATRII!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: RTVS)

PEZINOK - Nie je žiadnym tajomstvom, že Petra Vajdová (38) mala v minulosti problémy, pre ktoré musela podstúpiť liečenie na psychiatrickej klinike. Svojho času bol jej najväčším problémom alkohol, táto závislosť jej absolútne ničila život. V poslednom čase sa zdalo, že herečka je v poriadku a konečne prežíva pokojné a spokojné obdobie. Žiaľ, pravdou je opak...

Denník Nový čas aktuálne vyšiel s informáciou, že Petra Vajdová je opäť na liečení. „Petra je hospitalizovaná v Psychiatrickej nemocnici Philippa Pinela v Pezinku. Včera prišla a liečiť sa bude na psychosomatickom oddelení,“ povedal spomínanému denníku ich zdroj. Jeho slová znamenajú, že Vajdová tentokrát nerieši problémy s alkoholom, ale svoje duševné zdravie. 

Len prednedávnom sa pritom nechala počuť, že je konečne šťastná. . „Ja mám teraz momentálne také ukotvené obdobie. Racionálne... A to je asi prvýkrát v živote. Ono sa to stalo v tridsiatich ôsmich rokoch,“  povedala ešte v januári v rozhovore pre TV JOJ, s ktorou spolupracuje napríklad aj na seriáli Nemocnica.

Ťažké chvíle Petry Vajdovej:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Každý máme v sebe aj to ukotvenie, to racionálne i intuitívne. Ja som bola vždy intuitívna. A to bolo veľakrát naprd. A teraz som taká racionálna. Veľmi to ľudí prekvapuje. Sú z toho takí, že čo ti je... A ja im, že to je to... A to sa hovorí, že vtedy má žena v sebe viac takého mužského. Fakt to mám prvý raz v živote. Je to super,“ tešila sa Vajdová. Nuž ale, prešlo len zopár týždňov a jej spokojnosť je, žiaľ, fuč a opäť sa trápi. 

Keď sme už spomínali jej prácu pre TV JOJ, Nový čas ich oslovil s otázkou, ako budú riešiť situáciu, že Petra momentálne nemôže fungovať na pľaci. Odstrihnúť ju však neplánujú a herečku plne podporujú. „Petra Vajdová má aktuálne pauzu v nakrúcaní našich formátov. Po prestávke s ňou však počítame v projektoch, v ktorých doteraz účinkovala,“ vyjadrila sa jojkárska PR manažérka Lucia Tuhelová. 

Ťažké chvíle Petry Vajdovej:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu