Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zdravotný problém syna slovenskej Miss: Ona si to nevšimla 4 roky... Na TOTO si dajte POZOR!

Ľubica Šimiaková Zobraziť galériu (3)
Ľubica Šimiaková (Zdroj: Ján Zemiar/ Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Ľubica Šimiaková, kedysi Štepánová, v roku 2019 priviedla na svet vytúžené bábätko. Mamou je už 5 rokov a vie čo to zahŕňa. Najnovšie upozornila maminky, aby si dávali pozor na toto!

Ľubica Štepánová v roku 2012 získala titul kráľovnej krásy v súťaži Miss Universe SR. Kráska najnovšie poukázala na to, o čom ona pred rokmi ani netušila.

„Maminky malých bábätiek, všimajte si bruško, keď dieťa leží a hýbe nožičkami alebo keď plače. Ak sa vtedy bruško v strede vydúva, robí sa tam tzv. strieška, dieťa má diastázu,“ vysvetlila v úvode.

Zdravotný problém syna slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.S.)

„Ja som to nepoznala a nikto mi to ani nepovedal, Maťko našťastie začal chodiť, sedieť, štvronozkovať atď. načas, takže sme to zistili vlastne až v jeho štyroch rokoch,“ pokračovala s tým, že by rada o tom vedela už omnoho skôr, a preto chce na to upozorniť ženy.

„Možno to niekomu pomôže. Čím skôr to zistíte, tým skôr viete s dieťatkom cvičiť a pomôcť mu,“ dodala. A čím je diastáza spôsobená? Deti sa s tým rodia väčšinou, keď sú predčasne narodené alebo po tažkom pôrode. Alebo len tak bez príčiny, ako náš Maťko,“ ozrejmila na záver.

Zdravotný problém syna slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Ľubica Šimiaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu