Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Premiéra seriálu Zrada: Extravagantná Bielovič a slovenský herec prišiel so synom... To je PODOBA!

Premiéra seriálu Zrada Zobraziť galériu (3)
Premiéra seriálu Zrada (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera večer sa v jednom z bratislavských kín uskutočnilo predstavenie markizáckej novinky, ktorú čochvíľa uvidíte na televíznych obrazovkách. Počin z dielne režiséra Braňa Mišíka si nenechali ujsť mnohé známe osobnosti zo šoubiznisu. Na premiéru seriálu Zrada dorazila aj herečka Liv Bielovič, ktorú v ňom uvidíte. A taktiež aj herec Martin Kaprálik. Ten do spoločnosti vzal svojho syna. Fúú, to je ale podoba!

Tajomstvo - aj takto by sa jedným slovom dal opísať nový markizácky seriál s názvom Zrada. Za týmto počinom stojí režisér Braňo Mišík v spolupráci s Andy Krausom. Do novinky obsadili naozaj skvelých hercov. V hlavných úlohách sa ukážu česká herečka Klára Issová a slovenský herec Milan Ondrík, ktorí budú stvárňovať manželov.

Galéria: Premiéra seriálu Zrada

Herecké osadenstvo dopĺňajú napríklad Milo Kráľ, Zuzana Kubovčíková Šebová, Juraj Rašla či Liv Bielovič. A práve tá dorazila na premiéru spomínaného seriálu v poriadne extravagantnom outfite. Hnedé kožené šaty doplnila baretkou v tom istom tóne a na oči si nasadila oranžové okuliare, ktoré celému jej vzhľadu dodali šmrnc.

Liv Bielovič
Zobraziť galériu (3)
Liv Bielovič  (Zdroj: Ján Zemiar)

V spoločnosti nechýbal ani dabingový herec Martin Kaprálik, ktorý so sebou vzal syna Michala. A veruže ho nezaprie. Martinov syn vyzerá ako on v mladšej verzii. Veď pozrite sami, čistá kópia otca. Čo poviete?

Martin Kaprálik so synom
Zobraziť galériu (3)
Martin Kaprálik so synom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nezabudnite už v pondelok o 20:30 sledovať novinku Zrada na obrazovkách televízie Markíza. Všetky fotky z premiéry si môžete pozrieť vyššie.

Premiéra seriálu Zrada a mágia režiséra Braňa Mišíka: Takto doluje z hercov výnimočnosť (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

A o čom je samotný seriál?

Doktorka Eva Poláková (Klára Issová) je úspešná žena. V menšom meste má dobrú prácu, kolegovia aj pacienti si ju vážia. S milujúcim manželom Jakubom (Milan Ondrík) a synom Tomim (Matteo Surovic) žijú ako šťastná, aj keď pracovne zaneprázdnená rodina. Idylický obraz ale začínajú narúšať najskôr nenápadné náznaky, že všetko nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Eva sa zrazu cíti neisto, či je jej manželstvo také pevné, či sa na svojho muža môže stopercentne spoľahnúť, alebo pred ňou niečo tají. Nevinná stopa ju naštartuje k pátraniu a Eva začína odhaľovať temné tajomstvo svojho manžela. Postupne sa dozvedá pravdu, a tak odhaľovanie zrady jej najbližších vyústi do dramatických situácií a nepredvídateľného záveru. (TV Markíza)

Viac o téme: Martin KaprálikLiv BielovičPremiéra seriálu Zrada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu