Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Darina VEĽKOLEPÁ šou v Prahe: Vážne TOTO ustála?!

Dara Rolins počas vypredaných koncertov Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins počas vypredaných koncertov (Zdroj: TV Markíza/Ján Zemiar)

PRAHA - Počas piatka a soboty sa konali u našich susedov dva dlhoočakávané koncerty Dary Rolins. Celé Česko a Slovensko prišlo nasať veľkolepú atmosféru do pražskej O2 arény. Speváčka zažívala neopísateľné emócie a ešte doteraz sa z toho spamätáva. Počas šou mala na sebe jedinečné kúsky z dielne vychýrených návrhárov, ktoré žiarili na stovky metrov. A jeden z nich... To FAKT?!

Dara Rolins doslova prepísala históriu. Trikrát sa jej podarilo vypredať pražskú O2 arénu. V piatok a v sobotu si pre svojich fanúšikov prichystala dva veľkolepé koncerty. Jej priaznivci mali možnosť vidieť jedinečné vystúpenia plné energie a neopísateľnej atmosféry.

Slovenská diva neohúrila len svojím spevom, ale aj outfitmi, ktoré vyrážali dych. Počas šou vystriedala niekoľko kostýmov. Trblietky, kamienky a perličky - aj takto by sa dalo opísať oblečenie, v ktorom vystupovala na obrovskom pódiu.

Dara Rolins
Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pocity z koncertov ešte stále vstrebáva, ale so svojimi sledovateľmi sa podelila s naozaj zaujímavými pikoškami. Dva kostýmy z dielne českej návrhárky Nikol Pavlovej boli naozaj výnimočné. Jeden Dare pridal 8 kíl naviac!

„Mini šatičky na prvej fotografii sú z kovových korálok a cca 20 metrov retiazok. Všetko sa vyšívalo ručne, niekoľko dní, aby sa docielil efekt kovových vyšiviek na holom tele,“ zverila sa Dara na Instagrame. „Na kostým z perál sa použilo 1 800 ručne farbených perličiek od českej spoločnosti. 14 dní navliekania a vyšívania. Sú síce ťažšie než umelé perly, ale kvalitné, s krajším svetelným odleskom, a to sme chceli. Kostým vďaka tomu vážil asi tak 8 kg," dodala. To vážne toto po celý čas ustála?

Dara Rolins DOJALA fanúšikov: Na veľkolepom koncerte zazneli hity… Ooo, ten OUTFIT! (Zdroj: NL)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu