Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

SMUTNÁ SPRÁVA z Čiech: Zomrel otec (†86) Martina Dejdara... Zahral si aj v Slunce, seno, erotika!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Herec Martin Dejdar prežíva obrovský smútok. Jeho otec Vlastimil Dejdar (†86) zomrel. O úmrtí prezidenta Zolliho z filmu Slunce, seno, erotika, informovala obec Bělá.

„S hlbokým zármutkom v duši oznamujeme našim tenistom, že vo štvrtok 25. januára zomrel vo veku 86 rokov náš kamarát a účastník našich tenisových turnajov, pán Vlasta Dejdar,“ informovala obec Bělá a pre Blesk.cz to následne potvrdil aj syn Martin: „Áno, je to pravda.“

Otec obľúbeného českého herca Martina Dejdara sa neživil ako herec, no zahral si v dvoch filmoch - v roku 2022 si zahral v Stáří není pro sraby a v roku 1991 sa neplánovane objavil v kultovej komédii Zdeňka Trošku, Slnce, seno, erotika. Tam stvárnil úlohu prezidenta talianskeho JRD.

Martin Dejdar s mamou a otcom
Zobraziť galériu (4)
Martin Dejdar s mamou a otcom  (Zdroj: Profimedia)

„Raz prišiel Martin domov do Chrasti a hovoril, že spolu budeme hrať vo filme. Povedal som mu "Iste!", ale nebral ho vôbec vážne a hneď na to zabudol. Potom bol nejaký čas pokoj, až mi zrazu prišiel telegram z Barrandova, že sa mám zajtra hlásiť na natáčaní a číslo na produkciu,“ prezradil samotný Vlastimil v minulosti pre web Filmové miesta.

Prezradil tiež, že si najviac rozumel s Ružičkovcami. „Bol som s nimi celý deň a večer sme potom sedeli u nich na chalupe, ktorú mali neďaleko Volyně. Ale v pohode tam boli všetci,“ dodal Dejdar starší. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Martin DejdarVlastimil Dejdar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu