Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizácka nevesta SKONČILA v nemocnici: Išlo jej o život!

Čo sa jej stalo? Zobraziť galériu (2)
Čo sa jej stalo? (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Zdravie je prvoradé! Svoje o tom vie aj markizácka nevesta, ktorá tentoraz skončila v nemocnici. Čo sa stalo?

Karin Rothová sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Svadba na prvý pohľad. Tam si padli do oka so sympaťákom Dušanom. Ich vzťah im však dlho nevydržal. A kráska sa odvtedy naozaj výrazne zmenila. Z hnedovlásky sa stala blondínka.

Na sociálnej sieti si vybudovala základňu fanúšikov, ktorým rada ukazuje aj svoje súkromie. Najnovšie sa rozhodla nezdieľať len tie pekné veci, ale aj realitu. A začala naozaj "zhurta". Jej priaznivcom sa naskytol pohľad ako leží na nemocničnom lôžku.

Markizácka nevesta SKONČILA v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Aj toto som ja, včera smiech, dnes panika,“ napísala k videu, na ktorom jej kvapkala do žily infúzia. Následne všetkým objasnila, čo sa stalo. „Skončila som dnes v nemocnici, pretože som dostala akútnu alergickú reakciu, takú, že som sa dnes ráno zobudila a nevedela som skoro dýchať. Začalo mi aj opúchať hrdlo, tak som hneď písala svojej kožnej lekárke, tá mi povedala, že mám hneď utekať do nemocnice," vystrašila svojimi slovami.

„Už infúzka zaberá,“ následne všetkých upokojila. Ak by však nevyhľadala pomoc, mohlo to dopadnúť oveľa horšie... „Akútna alergická reakcia alebo aj anafylaxia je ťažká a náhla alergia, ktorá pri neliečení môže viesť až k smrti. K zastaveniu dýchania dochádza v priebehu 10 až 60 minút! Na začiatku sa prejavuje akútnymi prejavmi na koži alebo slizniciach (opuch pier a slizníc, žihľavka, svrbenie hrdla, kašeľ, nádcha). Sprevádza ich sťažené dýchanie, prípadne aj srdcovo-cievne ťažkosti,“ uvádza web imunovital.sk.

Markizácka kráska skončila v nemocnici! (Zdroj: Instagram K.R.)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadKarin Rothová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu