Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Habera a Peštová v nemocnici: FOTO z lôžka po narkóze… Vyšetrenie kvôli RAKOVINE!

Paľo Habera a Daniela Peštová Zobraziť galériu (2)
Paľo Habera a Daniela Peštová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Paľo Habera (61) a Daniela Peštová (53) spoločne podstúpili mnohými obávané vyšetrenie. Na Instagrame zverejnili záber z nemocničného lôžka. Tesne po narkóze!

Paľo Habera a Daniela Peštová tvoria pár už dlhé roky. Spoločne prežili nespočetné množstvo rôznych zážitkov. A k nim si pripísali aj ďalší - rozhodli sa spolu podstúpiť kolonoskopiu (je to vyšetrenie hrubého čreva prostredníctvom kolonoskopu, pozn.red.)

Pred kolonoskopiou majú mnohí ľudia stres i strach. Inak to nebolo ani u speváka. „Kolonoskopia - áno, vyšetrenie, pred ktorým máme všetci rešpekt - teda ja určite, ale keď Daniela povedala, že ide, tak som sa pridal a dobre som urobil!" zveril sa Habera.

Daniela Peštová a Paľo Habera na celosvetovom finále Elite Model Look v Prahe.
Zobraziť galériu (2)
Daniela Peštová a Paľo Habera na celosvetovom finále Elite Model Look v Prahe.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Vyšetrenie sa vykonáva ako prevencia proti rakovine. „Sme v poriadku a máme na pár rokov pokoj,“ potešil Paľo svojich fanúšikov. Na záver ho neopúšťal ani humor. „Na fotke sme tesne po prebudení, ale vyzerá to tak, že narkózu absolvoval len jeden z nás - hádajte ktorý,“ zavtipkoval. „Všetkým, ktorí sa tiež chystajú, prajeme veľa zdravia,“ dodal na záver.

Viac o téme: Daniela PeštováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu