Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bacuľka z RUŽE vyvolala ošiaľ: Brutálna ZMENA... Dala sa na BLOND a vyzerá ako Kardashianka!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Mena Beáta Rusnáková je pomerne verejne známe. Teda, najmä pre televíznych divákov. Temperamentná tmavovláska súťažila rovno v dvoch známych markizáckych šou. V roku 2020 sa objavila v 12. sérii Farmy, tento rok vzbudila pozornosť opäť, keď sa objavila medzi finalistkami šou Ruža pre nevestu...

Bejba vždy patrila k ženám, ktoré disponovali postavou typu "krv a mlieko". Za svoje ženské krivky sa vraj kedysi trošku hanbila, no dnes už si z nich ťažkú hlavu nerobí a disponuje perfektným zdravým sebavedomím. Na sociálnej sieti Instagram už zverejnila viacero záberov, kde pôsobí pomerne odvážne a vyzerá doslova božsky. A fanúšikovia jej už neraz dali jasne najavo svoj obdiv. 

Bacuľka z RUŽE vyvolala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.R.)

Krásna tmavovláska však teraz svojich sledovateľov prekvapila nečakanou zmenou. Na svoj profil totiž zavesila FOTO, kde vyzerá akoby bola členkou svetovoznámeho šoubizového klanu. Bývalá "ruža" aktuálne oslávila 24. narodeniny, no a pri tejto príležitosti sa zvečnila tak, ako sme ju ešte nevideli. 

Nahodila sexi outfit, ktorým určite zaujala. Vršok jej predností totiž zakrývala len podprsenka, cez ktorú prehodila čiernu bundu, no a aby toho nebolo málo... Mega zmena nastala, keď si na hlavu nasadila parochňu, vďaka ktorej sa z nej v okamihu stala blond dlhovláska. A niektorí fanúšikovia zrejme aj prestali dýchať. Bejba totiž pôsobí ako jedna z luxusných "Kardashianiek", o čom svedčia aj kometáre jej obdivovateľov.

Bacuľka z RUŽE vyvolala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.R.)

 „V prvej chvíli som si myslela, že je to Khloe Kardashian," či „Wau, totálne Kardashian look, vyzeráš dokonale," píšu jej pod zábery fanúšikovia. A veru, nemajú ďaleko od pravdy. Minimálne treba uznať, že Bejba vyzerá naozaj luxusne. A ktovie... Možno po týchto reakciách popremýšľa aj nad tým, že by sa na blond dala aj reálne! 

Bacuľka z RUŽE vyvolala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.R.)

Viac o téme: Beata RusnákováBejba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu