Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mamička (46) z markizáckej šou: V súkromí je DRAČICA... SEXI FOTO a bozky so ŽENAMI!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fúha, tak z tohto vám zostane naozaj horúco. Teda, minimálne väčšine mužov. Prednedávnom na obrazovkách televízie Markíza odštartovala svetoznáma a legendárna reality šou Big Brother. Do domu nastúpilo 16 súťažiacich, no a medzi nimi aj sympatická Petra Chelíková (46). Tá rozdáva úsmevy jedna radosť, no a v súkromí je mamičkou dvoch dcér. Lenže...

Keď Petra vošla do domu Veľkého brata, pôsobila ako hurikán. Samozrejme, v tom dobrom slovazmysle. Vilu okamžite ovládla jej pozitívna energia a každému bolo jasné, že dvojnásobnú mamičku by mohli natrieť na chlieb. Pri príchode sa najprv zvítala s mužským osadenstvom, no a až následne sa začala venovať ženám. 

Mamička (46) z markizáckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Potetovaná sexica na svojich spoluhráčov pôsobí pomerne nekonfliktne, no a problém nastal aj v momente, kedy mala menovať dvoch súťažiacich, s ktorými naďalej žiť nechce. Napriek tomu, že je Petra potetovaná, disponuje krásnym telom a vyzerá trošku extravagantnejšie, doposiaľ by zrejme žiadny divák ani netušil, čo za dračicu sa v nej skrýva. 

A veru... Rozhodne nie je žiadnym anjelikom či svätuškárkou. Za všetko svedčí pohľad na jej profil na sociálnej sieti Instagram. Petra, ktorá sa venuje cvičeniu a tanečnému umeniu "pole dance" , je celkom slušný "kvietok" .

Mamička (46) z markizáckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram P.CH.)

Profil dvojnásobnej mamičky, ktorá je navyše aj vydatá, je doslova zahltený rôznymi pikantnými fotografiami. Na mnohých z nich pózuje v spodnom prádle, no a aby toho nebolo málo, viaceré zábery pochádzajú z klubov, kde Petra v erotickom oblečení koketuje s inými dievčatami. A problém jej nerobí ani "bozkávačka" s rovnakým pohlavím, pri ktorej sa dokonca viackrát nechala zvečniť. Nuž veď... Pozrite sa na to sami! 

Viac o téme: Petra Chelíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu