Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ohúrila Slávika, uspela v šoubiznise, ale: Úzkosť a PANIKA... Mesiace NEVYŠLA z bytu!

Eva Burešová Zobraziť galériu (3)
Eva Burešová (Zdroj: Instagram EB)

PRAHA - Keď sa objavila v talentovej šou, dostala od Jara Slávika nevídaný kompliment. Len tí najbližší však vedeli, že Eva Burešová mala v tom čase za sebou ťažké stavy. Od trinástich rokov ju totiž trápili úzkosti. A pár rokov po talentovej šou sa to zhoršilo natoľko, že niekoľko mesiacov nevyšla z domu!

Ako 18-ročná ohúrila Česko aj Slovensko a špeciálne Jara Slávika. „Podľa mňa ste najlepšia mladá speváčka v talentovej súťaži za posledných 15 rokov v Česku a aj na Slovensku,” povedal jej. 

Ohúrila Slávika, uspela v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

A Eva jeho pochvalným slovám dostála. Vybudovala si totiž kariéru ako herečka aj speváčka. Nedávno však priznala, že chcela so všetkým skončiť a úplne opustiť umeleckú sféru. 

A teraz vyšlo najavo, že s nepríjemnými psychickými stavmi bojovala už ako dieťa. Eva totiž začala spolupracovať s organizáciou Nepanikař, ktorá sa venuje psychickým problémom mladých ľudí. A tak nemala problém priznať, že sa to týka aj jej. 

„Od trinástich rokov bojujem so stavmi úzkosti. Mala som aj panické ataky. V dvadsiatich dvoch rokoch som ich mala tak silné, že som nedokázala vychádzať z bytu. Trvalo to dva, tri mesiace,” prezradila pre Super.cz. „Potom som sa z toho síce nejako dostala, ale stále bojujem s nejakou psychickou slabosťou,” netají Eva. 

Ako poznamenala, neprajné a zlé reakcie sa k človeku vždy nejako dostanú, najmä, ak je známy. „Je dôležité nájsť vnútornú silu, aby vás negatívni ľudia neovplyvnili,” uviedla. 

Ohúrila Slávika, uspela v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EB)

Eve pomáha viera v dobro a tiež vďačnosť za to, čo má – rodinu a úspešnú kariéru. „Vždy, keď mi je najhoršie, uvedomím si, čo všetko pekné pre mňa ten hore, ja alebo kolegovia urobili. Ale bojujem s tým. Bojujem s hejtmi, s ľuďmi, čo o mne píšu zlé veci. Ale snažím sa byť silná, aby som potom mohla hovoriť ostatným, ako to majú robiť,” povedala. 

 

Viac o téme: Eva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu