Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nedávno ROZCHOD a teraz: Známi Slováci čakajú bábätko!

Oznámili radostnú novinku! Zobraziť galériu (2)
Oznámili radostnú novinku! (Zdroj: pixbay.com)

BRATISLAVA - V marci tohto roku sa prevalilo, že títo známi Slováci už viac netvoria pár. Po pol roku sa spoločne ukázali na prominentnej akcii, kde mali k sebe blízko. Ako nám v rozhovore tanečnica potvrdila, v tom čase sa dali opäť dokopy. A dnes... Čakajú spolu bábätko!

Vzťah Vierky Ayisi a Janyho Landla sa prevalil minulý rok v máji. Približne po 10 mesiacoch oznámili, že sa ich cesty rozišli a už viac netvoria pár. V septembri sme ich ale zastihli na prominentnej akcii, kde mali k sebe podozrivo blízko. A ako nám tanečnica potvrdila, láska medzi nimi opäť vzplanula!

„Máme sa k sebe a je to aktuálne. Áno, sme spolu,” potvrdila vtedy pre Topky.sk blondínka. „Život nám opäť spojil cesty. Asi na niektoré veci v živote netreba tlačiť, treba ich nechať ísť a niektoré veci sa tak samy od seba zrazu spontánne vyriešia pre najlepší prospech,” dodala Vierka.

Vierka Ayisi a Jany Landl v spoločnosti Márie Čírovej
Zobraziť galériu (2)
Vierka Ayisi a Jany Landl v spoločnosti Márie Čírovej  (Zdroj: Maarty)

A dnes zaľúbenci oznámili radostnú novinku. Čakajú bábätko! „S veľkou láskou a radosťou s vami zdieľame túto krásnu novinku. Nesmierne sa tešíme a prežívame momentálne jedno z najkrajších období v našom živote," napísal Jany na Instagram. Srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Vierka AyisiJany Landl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu