Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Knechtovej zdravotné problémy: Bolo mi do plaču!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (3)
Katarína Knechtová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Katarína Knechtová (42) najnovšie priznala, že bojuje so zdravotnými problémami, ktoré jej sťažili bežné fungovanie. Vypomstil sa jej nekončiaci kolobeh pracovných povinností. Z bolestí, ktoré zažívala, jej bolo až do plaču!

Katarína Knechtová má pracovných povinností až-až. Spievanie na rôznych akciách či koncertoch si vyžaduje neustále cestovanie, keďže raz môže hrať na západnom Slovensku a na druhý deň na tom východnom. A práve toto sa podpísalo na jej zdravotnom stave. Všetko na ňu doľahlo a prišla kríza...

Galéria: Katka Knechtová

„Bedrové kĺby vypovedali poslušnosť. Sedacie svaly mi dali jasne najavo, koľko kilometrov som si odsedela v aute od mája cestou na koncerty... Bolo mi do plaču. Každý krok ma bolel,“ priznala svoje strasti fanúšikom.

Knechtovej zdravotné problémy: Bolo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Tam to však nekončilo. „Ďalší problém bol, že aj to počasie sa na mne podpísalo a začala som cítiť, že mám teplotu a telo bojuje s vyčerpaním. Na chvíľu som sa cítila totálne paralyzovaná. Takže bolesti vyriešil liek proti bolesti a teplotu paralen. Zvládla som to, ale nebolo mi všetko jedno,” pokračovala.

Aj keď to vyzerá na Instagrame všetko ružovo, poodhalila krutú realitu, s ktorou bojovala. „To len na margo pekných fotiek a slnkom zaliatej instagramovej reality. Ale aj tak to stojí za to,” vyjadrila sa. Pomaly sa dáva dokopy. „Telo si začína zvykať. Postupne vychytávam veci, ako čo si zatejpovať, akú chôdzu zvoliť na akom povrchu, kedy si urobiť pauzu,” dodala na záver.

 

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu