Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

NEHODA u slovenskej moderátorky: HORELO jej v byte!

U Evelyn v byte horelo! Zobraziť galériu (3)
U Evelyn v byte horelo! (Zdroj: Instagram E.K.)

BRATISLAVA - Tak toto nevyšlo celkom podľa predstáv! V byte u slovenskej moderátorky Evy Kramerovej horelo. To, kvôli čomu oheň vznikol, vás dostane!

Moderátorka Eva Kramerová sa rozhodla "čarovať". Počas splnu mesiaca si napísala zoznam všetkého, čoho sa chce vzdať a následne ho spálila. Avšak, celé sa jej to vymklo spod kontroly... Toto určite doma neskúšajte!

Sviečku, kde bol rozliaty vosk, sa snažila uhasiť vodou, a to veruže nemala robiť! V jej byte začalo horieť a plameň siahal až po strop. „No a teraz poučenie mladej čarodejnice: Prosím vás, nehaste sviečku, kde je rozliaty vosk, vodou, to je zásadné "know-how" nejakého ľahkého čarodejníctva,” prezradila.

NEHODA u slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„My sme sa najprv pošťali od strachu, potom od smiechu, ja som brala ako prvú do ruky chanelku, aby nezhorela a potom sme to zahasili. Ja som medzičasom mala paniku, ako poviem hasičom, čo sme robili, nakoniec ich nebolo treba volať, uhasili sme to,” dodala s tým, že všetko nakoniec dobre dopadlo.

„Chanelka je v bezpečí. Staré veci teda "zhoreli" a najbližšie, čo mi bude horieť, budú stehná na pilatese,” uzavrela s humorom.

NEHODA u slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu