Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ŠOK v Slovenskom národnom divadle: Pokus o samovraždu!

SND Zobraziť galériu (2)
SND (Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Tak toto nikto nečakal! Jeden z tanečníkov Slovenského národného divadla sa pokúsil o samovraždu. Priamo v baletnej sále...

Tanečník Slovenského národného divadla sa pokúsil o samovraždu. Život si chcel vziať obesením priamo v baletnej sále. Zabránili mu v tom pracovníci spomínaného divadla, ktorí si ho včas všimli. Momentálne je podľa informácií Plus 7 dní hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení.

Jeho zúfalý čin mnohých prekvapil, keďže nikto nečakal, že kvôli problémom, ktoré opisoval svojim kolegom, si siahne na život. Podľa nich to bolo len volanie o pomoc. „Keby to chcel naozaj spraviť, urobil by to doma, kde by ho nemal kto zachrániť,“ uviedol nemenovaný zdroj pre spomínaný týždenník.

ŠOK v Slovenskom národnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SND)

Divadlo uvalilo na tento prípad informačné embargo, no aby sa nešírili dezinformácie, riaditeľ SND Matej Drlička objasnil situáciu. Na stretnutí vraj chýbala riaditeľka baletu Nina Poláková. Pošepkávalo sa, že tanečník sa pre samovraždu rozhodol aj kvôli konfliktom s ňou. To však zdroj spomínaného týždenníka vyvrátil.

„To určite nie. Ona je skvelá, rovnako ako je on skvelý tanečník. Z profesionálnej ani ľudskej stránky mu niet čo vytknúť. Neverím, že by mali medzi sebou nejaké trenice,“ dodal anonym.

Viac o téme: Slovenské národné divadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu