Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ivan Letko po pohrebe Evy Rysovej (†91): Vedel som, že sa blíži koniec!

Eva Rysová a Ivan letko Zobraziť galériu (3)
Eva Rysová a Ivan letko (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Včera doobeda sa konala posledná rozlúčka s legendárnou herečkou Evou Rysovou. Umelecký svet opustila v úctyhodnom veku 91 rokov. Poslednýkrát vydýchla 12. októbra v domove pre seniorov. Jej smrť niesli mnohí ťažko. Hlavne jej dlhoročný herecký kolega Ivan Letko, ktorý už tušil, že príde to najhoršie...

Ivan Letko si spomína na Evu Rysovú (†91) (Zdroj: Maarty)

Herečka Eva Rysová opustila tento svet v skorých ranných hodinách 12. októbra v domove pre seniorov. A včera sa s ňou do bratislavského krematória prišli rozlúčiť jej rodina i kolegovia. Medzi nimi aj slovenský herec Ivan Letko, ktorý jej smrť nesie veľmi ťažko.

Rysová sa už pred rokmi stiahla z verejného života, ale s Letkom boli v neustálom kontakte, aj keď to už miestami nebolo najľahšie. Po pohrebe v našom rozhovore priznal, že vedel, že je zle...

Ivan Letko po pohrebe
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Veľmi, veľmi ma to zabolelo. Môžem povedať, že som trošku tušil, že tým, že som s ňou komunikoval, keď bola v tom sanatóriu, len telefonicky a bolo to čoraz ťažšie. Takže väčšinou som rozprával iba ja. A vedel som, že sa blíži, bohužiaľ, koniec,” prezradil smutne pre Topky.sk.

Na dlhoročnú hereckú kolegyňu si spomína s veľkou láskou, veľkým obdivom a bude si ju pamätať ako múdru ženu a skvelú herečku. Ich spoločný zážitok z čias natáčania markizáckeho projektu Búrlivé víno si môžete vypočuť v našom videorozhovore vyššie.

Ivan Letko
Zobraziť galériu (3)
Ivan Letko  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Eva RysováIvan Letko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu