Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

POPLACH na poliklinike: Známa Slovenka bola na vyšetrení… EVAKUÁCIA pre podozrivú obálku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR - Jakub Kotian, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Obrovská panika v živom prenose! Známa Slovenka si prešla situáciou, ktorú by nechcel prežiť nikto z nás. Počas čakania na vyšetrenie zostala v totálnom šoku a neverila vlastným očiam. Reč je o Zuzane "Zuzanite" Žilinčíkovej, ktorá sa musela postaviť z čakárne, okamžite sa pobaliť a netušila, čo sa to zrazu deje...

Novopečená mamina na sociálnu sieť Instagram pridala video, prostredníctvom ktorého oznámila, že počas návštevy lekára zažila evakuáciu a kliniku, kde sa v tom čase nachádzala, musela okamžite opustiť. „Po návšteve gynekológa som ešte išla na preventívnu prehliadku na polikliniku ku všeobecnému lekárovi v Šamoríne. Kým som čakala v čakárni, spustil sa alarm. Evakuácia celej budovy,” začala nám vysvetľovať Zuzanita, keď sme ju kontaktovali s otázkou, o čo vlastne išlo. 

POPLACH na poliklinike: Známa
Zobraziť galériu (3)

Nešlo ale o žiadne bezpečnostné cvičenie. K lekárom sa totiž dostala zásielka, ktorú vyhodnotili ako podozrivú. „V rozhlase vyzývali všetkých, aby opustili budovu z podozrenia na nebezpečnú obálku nachádzajúcu sa v budove,” opísala Zuzana, ktorá priznala, že v prvom momente absolútne netušila, ako má reagovať. 

„Najprv mi to prišlo smiešne, keďže som to nebrala vážne a chcela som sa dať vyšetriť, už keď som tam bola. Ale keď začali ľudia panikáriť... A veruže niektorí sa až rozutekali... Prispôsobila som sa a nasledovala som dav k únikovým východom. Vonku pred budovou už čakal dav vystrašených ľudí – pacientov a lekárov,” hovorí Zuzanita s tým, že v tom momente usúdila, že ide o vážnejšiu situáciu a bolo jej zrejmé, že vyšetrenie u lekára skrátka neprebehne. 

POPLACH na poliklinike: Známa
Zobraziť galériu (3)

Len čo začala vnímať vystresovaných ľudí, do očí jej udreli dvaja dôchodcovia, ktorým chcela pomôcť. Tí ale jej iniciatívu akosi nepochopil. „Chcela som urobiť odrazu dobrý skutok a odviezť domov starý pár, ktorý sa vonku pred budovou pohoršoval nad situáciou, ktorá nastala, aby nemuseli ísť autobusom. Ale dostala som košom, báli sa ma,” povedala nám s dávkou nadhľadu a dodala, že netuší, ako celá situácia v Šamoríne napokon dopadla.

„Neviem, ako sa to vyriešilo, ako dlho to trvalo a čo bolo v obálke, lebo ma čakala dcérka, s ktorou bola budúca svokra, tak som to nechcela preťahovať,” povedala na záver pre Topky.sk Zuzanita, pre ktorú je jej maličká, ani nie dvojmesačná Aurora absolútnou prioritou.  

Viac o téme: Zuzana ŽilinčíkováZuzanita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu