Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

UTAJENÉ tehotenstvo hviezdy Dunaja: Herečka sa stala mamou!

Herečka Danica Matušová porodila. Zobraziť galériu (3)
Herečka Danica Matušová porodila. (Zdroj: Instagram D.M.)

BRATISLAVA - Tajnostkárka! Herečka Danica Matušová (38), ktorá aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Dunaj, prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Podarilo sa jej totiž utajiť celé tehotenstvo a nedávno priviedla na svet dieťatko... Rovnaký scenár prebehol aj pred 5 rokmi!

Herečka Danica Matušová patrí k tým známym tváram, ktoré si svoje súkromie prísne strážia. Až tak, že sa jej prvé tehotenstvo aj pôrod podarilo úplne utajiť. Radostnú novinku omylom prezradil až jej herecký kolega Marek Majeský. Že je z nej čerstvá mamička, prezradil vtedy v markizáckom Teleráne.

No a história sa opakuje. Ani pri druhom dieťatku umelkyňa nepocítila potrebu deliť sa o svoje súkromie s verejnosťou. A hoci Topky.sk mali podozrenie, že je Danica tehotná – napovedala to fotka z augusta, ktorú zverejnila na sociálnej sieti Instagram – na naše správy nám neodpovedala. Až teraz sa herečka na svojom profile pochválila fotkou priamo z pôrodnice. 

Danica Matušová na fotke z augusta.
Zobraziť galériu (3)
Danica Matušová na fotke z augusta.  (Zdroj: Instagram D.M.)

„Ďakujeme za najnádhernejší darček – nech nám nikomu nie je jedno, kde budú naše deti vyrastať, poďme všetci voliť, aby sme chceli zostať v našej rodnej krajine a vytvoriť deťom lepší svet. Voľme budúcnosť!“ zverejnila cez víkend herečka. Viac detailov však neprezradila. Nevie sa tak, či sa jej narodil chlapček alebo dievčatko, ani meno, či kedy sa tak stalo. Mame aj bábätku prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: Danica Matušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu